reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
dziecko mi nie rośnie jak trzeba. Mam iść przebadać dokładnie łożysko, pępowinę, przepływy. Możliwe, że będę musiała leżeć pod ktg ciągle i w każdej chwili grozi mi cesarka. Zapłakać się można :(

tweenie tule mocno!!!zapalimy kadzidelka,zacisniemy kciuki i bedzie dobrze zobaczysz!!!

tweenie ja też Cię mocno przytulam.. ale musisz myśleć pozytywnie, oni chcą po prostu wszystko sprawdzić, pewno znajdą przyczynę hipotrofii i będą wtedy mogli ją leczyć:tak:

ale dzisiaj jeszcze nie idę... Jutro zacznę wojaże ze szpitalami... Dziś idę na szkolenie o masażu niemowląt. Mała znowu skopała lekarkę i ktg, tak więc ma się chyba nieźle. Lekarka mówiła, że się nie pali, i po niedzieli mogę iść. Ja zaczekam do jutra. Jeszcze jakieś pranie i może prasownie machnę. I kupię jeszcze małych ubranek, bo wszystko mam od 62. Na 56 mam 2 body i jedne śpiochy....

A najlepsze jest to, że ja w tym miesiącu 3 kg urosłam, a dziecko ma w nosie takie przyziemne sprawy, jak rośnięcie

reklama
Do góry