reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

patipaula 7:30 wizyta :szok: To o której Ty wstałaś ???
ale super że wszystko dobrze :-)
Supcio super że wszystko oki, ja Ci życze żeby jednak synuś się odwrócil ;-)
Perla super że już w domciu jesteś. Odpoczywaj dużo choć z synkiem to nie będzie łatwe. Nie wiem jak u Ciebie ale moja córcia to istny diabeł
Tweenie trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze i córcia szybciutko podrosła!

reklama
na pocieszenie pani doktor powiedziała, że te włosy z brzucha wypadną (a przynajmniej powinny) ok. 3 miesiące po porodzie...

Dziewczyny dzięki za gratki i miłe słowa.
Tweenie - tak jak pisałam na ogólnym będzie dobrze, bo my trzymać kciuki będziemy! Zobacz, za perle trzymałyśmy i co, jest już w domku. Teraz tylko będziemy pilnować, aby odpoczywała.
supcio, patipaula - fajosko, że dzieciaczki zdrowiutkie

magdzia ale numer z tego lekarza, ciekawe co będzie mówił:dry: nie wiem czy bym jeszcze chodziła do niego:no: no ale najważniejsze że z szyjką jednak oki i szpital nie grozi;-) i gratki córeczki :-)

louise
ja też mam chłopięce biodra, nie martw się, na poród się rozejdą a i główka się zacieśnia a potem wraca do siebie:-)

patipaula ja mam z usg 9 a om 11lipiec:tak:

tweenie niestety z głowy też będą masowo wypadać:-p

patipaula to ty masz tak jak ja.
Wg OM to już powinnam urodzić 4 maja :-D, wg 1 USG 15 lipca, wg połówkowego 3 lipca, a moja p. dr prowadząca powiedziała, że mogę nawet urodzić w czerwcu. I bądź tu mądrym

reklama
PatiPaula, Agatka_Natalia u mnie to samo... wg OM 15 lipca wg usg 23,27 lub 30 lipca, a mala pcha sie juz na Swiat... :-(
obawiam sie ze to rzeczywiscie odszedl mi czop sluzowy (teraz juz nie mam sluzu tylko plamienie z samej brazowej krwi), wiec mimo lezenia dlugo chyba nie pociagne w dwupaku... ale kazdy kolejny dzien jest cenny, no i w razie co mialam podane te sterydy na rozszerzenie plucek malej!

Do góry