reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

patipaula 7:30 wizyta :szok: To o której Ty wstałaś ???
ale super że wszystko dobrze :-)
Supcio super że wszystko oki, ja Ci życze żeby jednak synuś się odwrócil ;-)
Perla super że już w domciu jesteś. Odpoczywaj dużo choć z synkiem to nie będzie łatwe. Nie wiem jak u Ciebie ale moja córcia to istny diabeł
Tweenie trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze i córcia szybciutko podrosła!

reklama
na pocieszenie pani doktor powiedziała, że te włosy z brzucha wypadną (a przynajmniej powinny) ok. 3 miesiące po porodzie...

Dziewczyny dzięki za gratki i miłe słowa.
Tweenie - tak jak pisałam na ogólnym będzie dobrze, bo my trzymać kciuki będziemy! Zobacz, za perle trzymałyśmy i co, jest już w domku. Teraz tylko będziemy pilnować, aby odpoczywała.
supcio, patipaula - fajosko, że dzieciaczki zdrowiutkie

magdzia ale numer z tego lekarza, ciekawe co będzie mówił:dry: nie wiem czy bym jeszcze chodziła do niego:no: no ale najważniejsze że z szyjką jednak oki i szpital nie grozi;-) i gratki córeczki :-)

louise
ja też mam chłopięce biodra, nie martw się, na poród się rozejdą a i główka się zacieśnia a potem wraca do siebie:-)

patipaula ja mam z usg 9 a om 11lipiec:tak:

tweenie niestety z głowy też będą masowo wypadać:-p

patipaula to ty masz tak jak ja.
Wg OM to już powinnam urodzić 4 maja :-D, wg 1 USG 15 lipca, wg połówkowego 3 lipca, a moja p. dr prowadząca powiedziała, że mogę nawet urodzić w czerwcu. I bądź tu mądrym

reklama
PatiPaula, Agatka_Natalia u mnie to samo... wg OM 15 lipca wg usg 23,27 lub 30 lipca, a mala pcha sie juz na Swiat... :-(
obawiam sie ze to rzeczywiscie odszedl mi czop sluzowy (teraz juz nie mam sluzu tylko plamienie z samej brazowej krwi), wiec mimo lezenia dlugo chyba nie pociagne w dwupaku... ale kazdy kolejny dzien jest cenny, no i w razie co mialam podane te sterydy na rozszerzenie plucek malej!

Do góry