reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
wrrr.. ja bym takiego opierniczyła z góry na dół:wściekła/y: a ten fenoterol odstawiasz w takim razie?

Lekarka mówiła żeby ze swoim ginem pogadać i wtedy razem z nim uzgodnić odstawienie. Ale mówię Wam po prostu kamień z serca mi spadł po dzisiejszej wizycie.
Mam nadzieję, że u Perli i Tweenie też się wszystko dobrze ułoży

Gregorka super że mała tak rośnie no i że ogólnie wszystko dobrze
Mój lekarz tez zawsze powtarza że przy tych pomiarach na USG jest bardzo duże prawdopodobieństwo pomyłki.
magdzia super że wszystko dobrze i że szyjka sie nie skraca, a ze swoim ginem to powaznie pogadaj. No i graluluje córeczki

magdzia gratuluje coreczki:-) nareszcie sie dowiedzialas co nosisz pod serduszkiem. Z ginem porozmawiaj i to powaznie:wściekła/y:

Gregorka super że ze malutka pieknie rosnie:-)

Tak wiec dzis o 7.30 bylam na usg. Z malutka wszystko dobrze-pieknie rosnie. Wazy 1913 g, serduszko bilo 144u/min. Termin porodu wg dzisiejszych pomiarow to 11 lipiec. Malutka lezy glowka w dol.

Gregorka gratki udanego usg, pod kątem porodu sn drobniutka dzidzia to fajna perspektywa, u mnie rośnie wg gina pączuszek, a wypchać trzeba:-D
magdzia bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok, ładnie rośnie no i ujawniła się mamusi:-) najważniejsze, że możesz w końcu odetchnąć i przestać się stresować:-) co do gina to żenujaca sytuacja-podawanie niepotrzebnych leków, straszenie, brak umiejętności okreslenia płci przez taki długi czas:-( co do szyjki, to ja konkretów dowiedziałam się na usg, że też mam 37mm wewn., a zewn. skrócona, ale dlatego zę wewn. zamknięta, gin nie robił z tego dramatu:-) a Ty swojego gina powinnaś przejechać przez gęsty las na wizycie i uśiwadomić mu, jak wiele nerwów kosztowała Cię ta sytuacja, niestety lekarzy często gubi rutyna, za co płaci pacjent:-(
patipaula gratki pomyślnego usg, super że córcia ładnie rośnie:-D

U mnie po wizycie również ok.
Chłopak akurat- waży 1942 wiec chyba oki.
Zadnego rozwarcia dzieki bogu poki co nie mam , maly sie jeszcze nie ulozyl, ale mi to nie przeszkadza bo chetnie bylabym za cc
Nastepna wizyta 10 czerwca.

reklama
Do góry