Hejka, z dzisijszej wizyty mamy całkiem dobre wieści
Pomiary z wiekiem ciążowym się pokrywają, waga malutkiej 1700kg, tętno 146 i jak powiedział gin ma bujną czarną czuprynę
I pokazał mi takie coś jak jeżyk wokoło główki
Szyjka bez zmian więc nie za długa jak mówi ( zapomniałam zapytać ile ma
) ale szczelnie zamknięta więc stwierdził że widać te moje skurcze jej nie szkodzą i mogę brać udział w ćwiczeniach szkoły rodzenia:-) Jedynie co nie teges to że mała się jeszcze nie obróciła i ma łepetynke na górze ale gin powiedział że ma jeszcze czas i że ponieważ ma kręgosłup po prawej stronie żebym na prawej się właśnie układała to może się zezłości i obróci
no i powiedziałam ze mam więcej wydzieliny od 3 dni i zbadał mnie wziernikiem, stwierdził że jakby cosik się zaczynało i przepisał mi pimafucin. I wybaczyłam mu podwyżkę cen bo powiedział że bardzo ładnie wyglądam i ładnie przechodze ciąże
A za tydzień ostatnie genetyczne - przepływy będziemy badac. No to tyle
kropa faktycznie kawał chłopaka
malewa to ładnie że nadgoniła tydzień:-) moja też pozycji nie przyjęła
Dobrze że szyjka trzyma, to najważniejsze i oby tam do terminu;-)
emih ale Ci kruszynka podrosła
ale to dobrze bo tfu tfu jakby chciała wczesniej na świat to bezpieczna z taka wagą, dlatego ja staram się podtuczyć moją i jem ile mogę
gin twój dał czadu
i jak zdecydowałaś, kazałas sobie przepisać fenoterol?
żart żartami ale przegięcie i tylko metlik Ci zrobił w głowie
na pewno leżenie nie zaszkodzi więc kochaniutka w miarę możliwości lez leż leż
asieńka nie martw się, nadrobi jak już trafi do maminego cycusia;-)
agatka nie znam takiego
miałaś badanie na czystość pochwy ? lekarz kazał profilaktycznie? bo czytałam że powinno się zrobić takie badanie a mój gin nic nie mówi jak na razie
daj znać co ginka powie.
ewcik to chciał nie chciał trzeba zwolnić
ale najważniejsze że Marcelek zdrowy;-) cieżko wybierać na odległość ale jakoś może uda się tak dozować bieganine ? myślę że lepiej tak może częściej gdzieś wyskoczyć ale krócej żeby sie nie umęczyć masakrycznie żeby padać na buźke