reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

No dziewczyny gratuluje wizyt zdrowych dzieciaczków, widzę, że niektóre też mają krótką szyjkę i są na luteinie i oszczędnym trybie.... a ja ......... grożenie szpitalem i fenoterol:wściekła/y::wściekła/y:

Jak pójdę do innego gina z tą szyjką to weźmie mnie na fotel czy lepiej, żeby zrobiła USG dopochwowe??

reklama
No dziewczyny gratuluje wizyt zdrowych dzieciaczków, widzę, że niektóre też mają krótką szyjkę i są na luteinie i oszczędnym trybie.... a ja ......... grożenie szpitalem i fenoterol:wściekła/y::wściekła/y:

Jak pójdę do innego gina z tą szyjką to weźmie mnie na fotel czy lepiej, żeby zrobiła USG dopochwowe??

magdzia jak pojdziesz do innego gina to zbadaj sie na wszelkie sposoby i usg (plus dopochwowe) i badanie ginekologicznie. zawsze to diokladniejsze badanie jak wszystko naraz a w koncu idziesz sie upewnic co i jak :-) :tak:

Dziewczyny jak fajnie czytać dobre wieści, że dzieciaczki rosną pięknie i mają się dobrze.
Magdzia idź do innego gina i będziesz spokojniejsza

gratuluje wam dziewczyny duzych dzieciatek :-)
ja byłam wczoraj u gina i od teraz wizyty co dwa tyg. U mnie wszystko ok. Grzybka do końca się wyleczyc nie da wiec powiedział zeby sie nei martwić. Ewentualne krwawienia po stasunku to nadzerka wiec tez nie ma powodu do paniki a tak wogóle to wszystko pozamykane i wynyki krwi, moczu w pożądku( nareszcie białka juz nie wykryto).
Tak sobie myslę jak niewiele nam zostało... Jak ten czas leci....

magdzia tak jak louise napisała- zapodaj wszytskie możliwe sposoby badania i będziesz w końcu spokojniejsza o tę szyjkę, ja się cieszę, że tak zrobiłam:-)

louise dzieki za pociechę z tym łożyskiem, ale wiesz jak to na necie- wyczytałam, że jakaś dziewczyna martwe dziecko urodziła przez to, więc sie wystraszyłam poważnie- będę drążyć temat na wtorkowej wizycie:-) a Co do obracania dzidzi, to jstem pewna, że Stasiek się też fiknie- lipcowe dzieciaczki ce****e niezwykła kultura osobista i ruchliwosć- po mamusiach:-D

reklama
tetina masz rację czas leci szybko i my już prawie na wylocie. Fajnie, że wyniki ok i wszystko dobrze

Do góry