reklama
kama
Fanka BB :)
Agatko cwiczenia Ci wyslalam na priva.
Ja dzis wybralam szpital i w przyszlym tygodniu jade na zwiedzanie i "zapisac sie", bo tak tu wymagaja.
ja 2czerwca jade,u nas kaza dopiero sie zapisywac w 36tc
my już po trzecim prenatalnym,wszyskie pomiary serduszka, główki,nerek,żołądka, raczek,nóżek itd prawidłowe, synuś zdrowiutki:-)
nia mam za duzo zdjeć bo lekarz się bardziej na pomiarach skupiał,a jak już jakies robił to przewaznie główki,serduszka itp
próbował robić zdjęcie buźki w 3D ale wyszły troche niewyraźne i nosek jakiś taki zniekształcony bo mały buźką się cały czas do łożyska przytulał i lekarz tez mówił że ma już mało miejsca więc takie te zdjecia niewyraźne ale wklejam zdjecie paluszków stópki i buźki
nia mam za duzo zdjeć bo lekarz się bardziej na pomiarach skupiał,a jak już jakies robił to przewaznie główki,serduszka itp
próbował robić zdjęcie buźki w 3D ale wyszły troche niewyraźne i nosek jakiś taki zniekształcony bo mały buźką się cały czas do łożyska przytulał i lekarz tez mówił że ma już mało miejsca więc takie te zdjecia niewyraźne ale wklejam zdjecie paluszków stópki i buźki
Załączniki
nie udało mi się bo mi film na kompie nie chce chodzić zrobiłam zdjęcia tel kom wiec jakos bedzie taka sobie. Na pierwszym jest strzałka pokazany siusiak a na drugim siusiak i jaderka. Jak mój brat przyjedzie ( on sie lepiej od demnie zna ) to mamnadzieje ze wyklei mi z filmu takie bardziej widoczne.Tetina gratki udanego usg! to wklej chociaz tego siusiaka
musisz wejsc w zaawansowana edycje wiadomosci, potem zarzadzaj zalacznikami, wybierasz zdjecie z kompa czy plytki i wgrywasz... sprobuj!
zaraz jak mi sie uda to wgram wam zdjęcie buzi ale wygląda jak pinokio wiec sie nei smiejcie hahhahaa
agatka_natalia
Agatko cwiczenia Ci wyslalam na priva.
Ja dzis wybralam szpital i w przyszlym tygodniu jade na zwiedzanie i "zapisac sie", bo tak tu wymagaja.
cynamonka, kama gdzie będziecie rodzić?
anetko cieszę się, że wszystko ok. Muszę zdjęcia zamieścić z USG ale za bardzo nie wiem jak.
Zobacz załącznik 243052Zobacz załącznik 243053Zobacz załącznik 243054
Opis:
Zdjęcie nr 1:U góry- tułów,brzuszek i nóżki.Przed brzuszkiem 'balonik' z wątrobą .
Na dole-Malutka leży oparta na rączce
Zdjęcie nr 2:U gór-główka z profilu
Na środkowym-łapka.Jednego paluszka nie pokazała
Na dole-również profil
Zdjęcie nr 3:U góry-Stópki
Na dole-twarzyczka
Super zdjecia coreczki
Cynamonka
anetko cieszę się, że wszystko ok. Muszę zdjęcia zamieścić z USG ale za bardzo nie wiem jak.
W Niemczech
reklama
kama
w Niemczech