reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Agatko cwiczenia Ci wyslalam na priva.
Ja dzis wybralam szpital i w przyszlym tygodniu jade na zwiedzanie i "zapisac sie", bo tak tu wymagaja.

reklama
my już po trzecim prenatalnym,wszyskie pomiary serduszka, główki,nerek,żołądka, raczek,nóżek itd prawidłowe, synuś zdrowiutki:-)
nia mam za duzo zdjeć bo lekarz się bardziej na pomiarach skupiał,a jak już jakies robił to przewaznie główki,serduszka itp
próbował robić zdjęcie buźki w 3D ale wyszły troche niewyraźne i nosek jakiś taki zniekształcony bo mały buźką się cały czas do łożyska przytulał i lekarz tez mówił że ma już mało miejsca więc takie te zdjecia niewyraźne ale wklejam zdjecie paluszków stópki i buźki

Załączniki

• Henkelmann_Aneta_31hbd_10.jpg
    Henkelmann_Aneta_31hbd_10.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Henkelmann_Aneta_31hbd_25.jpg
    Henkelmann_Aneta_31hbd_25.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 81
Tetina gratki udanego usg! to wklej chociaz tego siusiaka :-D
musisz wejsc w zaawansowana edycje wiadomosci, potem zarzadzaj zalacznikami, wybierasz zdjecie z kompa czy plytki i wgrywasz... sprobuj!
nie udało mi się bo mi film na kompie nie chce chodzić :( zrobiłam zdjęcia tel kom wiec jakos bedzie taka sobie. Na pierwszym jest strzałka pokazany siusiak a na drugim siusiak i jaderka. Jak mój brat przyjedzie ( on sie lepiej od demnie zna ) to mamnadzieje ze wyklei mi z filmu takie bardziej widoczne.DSC00055.jpg
DSC00060.jpg
zaraz jak mi sie uda to wgram wam zdjęcie buzi ale wygląda jak pinokio wiec sie nei smiejcie hahhahaa

1.jpg3.jpg2.jpg
Opis:
Zdjęcie nr 1:U góry- tułów,brzuszek i nóżki.Przed brzuszkiem 'balonik' z wątrobą .
Na dole-Malutka leży oparta na rączce

Zdjęcie nr 2:U gór-główka z profilu
Na środkowym-łapka.Jednego paluszka nie pokazała
Na dole-również profil
Zdjęcie nr 3:U góry-Stópki:sorry2:
Na dole-twarzyczka

reklama
Do góry