M
madzik1980
Gość
Dzieki dziewczynyKamień z serca mi spadł,że wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pocieszam Mamy maluszkow nieobruconych. Mnie z kolei gin nastraszyl, ze juz niewielkie szanse na obrot, mala ulozona posladkowo, ale ja twarda jestem i wykopalam w internecie fajne, relaksacyjne cwiczenia ( najlepsze to z lezeniem z wypietym do gory zadkiem i kolysaniem biodrami ) i co? Dwa dni temu obrot. Oby tak zostalo! Z reszta wklejalam gdyzies opis tych cwiczen. Wysilku nie kosztuja, nie obciazaja to co szkodzi sprobowac.
jejku!!! nie martw się bedzie dobrze mi pani doktor wczoraj na usg powiedziała ze dzidziuś jest ułozony coprawda głowa do dołu ( mówi tak od 2 mies) ale na moje pytanie czy to moze sie zmienić powiedziała ze dzidzie się przekrecaja i tak naprawdę wszystko moze się zmienic wiec mam coprawda nadzieje ze u mnie sie to nie zmieni ale u ciebie dzidzia sie przekręci i wszystko bedzie ok ja trzymam kciuki!!!!!!!gratuluje wszystkim udanych wizyt
moja niestety nie do konca udana bo wylądowałam w szpitalu na ktg. w czasie badania mialam dwa skurcze w ciagu 20 minut i mała jakoś niespecjalnie sie udzielała, wogóle sie nie chciała ruszać nawet po stymylacji w postaci trzęsienia brzuchem. zbadali mi szyjke i jest troche skrócona ale mam sie nie martwić "bo wszystko bedzie dobrze". mała jest ułożona główką w górę ( nie wiem jak to ułożenie sie fachowo nazywa) ale też mam sie nie martwić bo jeszcze sie obróci. w sumie to tylko kupe nerwów mnie kosztowało to wszystko a nic sie nie dowiedziałam. wysłali mnie do domu, mam sie oszczędzac i kazali dzwonic jak sie coś bedzie działo. tyle to ja i bez wizyty wiem. a usg mam 25 maja.