reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

kama ale duza dziewuszka Twoja :-) super :-)

aisim no nareszcie odpoczniesz troche mam nadzieje :-)

dziewczyny melduje ze leze -umylam tylko smierdziele ze zlewu, zjadlam 1 cordafen i czekam na te potwornosci obiecane :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 242533O to Julka :)Gin się śmiał,że sobie coś mówi pod nosem :)))
Dziewczynki ja już po wizycie-opóźnienie było ponad godzine więc weszłam kolo 23-wykończona jestem.
Ale najważniejsze ,że wszytsko ok!! Dzidzia waży już 2100 gram:))Duża dziewczynka z niej-hihi wkońcu ja też mam duzy brzuch to mała już też spora.Wymiarowo o tydzień starasza niz z terminu Om.Jest juz ulożona główka w dól.
Narzekałam na twardnienie brzucha to gin zbadał mi szyjkę, bo juz dawno nie mialam badania na fotelu-ale powiedział że wszystko jest ok i w jak najlepszym porządku.Ciśnienie miałam jak zwykle podwyzszone(oj te moje nerwy), ale przy drugim pomiarze już w normie :)
Następna wizyta 2 czerwca-oj jak się cieszę ,że mała rośnie tak ładnie i że szyjka w porządku!!

Kama Twoja mała tez już duża-super że wszystko w porządku!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzik moze Jula sobie mówiła ze juz ma ciasno i by sie chetnie do mamusi cycusia przytuliła,sliczna dziewczyna
le godz wizyt to macie szokujące,a gin juz cos planował z terminem cc? juz wiadomo
kama gratki ,widze ze dziewczyny u nas przewazają i w ilosci i masie ciała,ale ze ty niby potezna !!?wez przestan

Lekarz mi powiedzial,że termin cesarki ustalimy na nastepnej wizycie ,ale że będzie to okolo tygodnia przed terminem z om-więc tak koło 25 czerwca.
Anetki wizyta też ok :)Pewnie dzisiaj opisze wszytsko.Ja dzisiaj kiepsko spałam z tych emocji-wrociłam do domu przed 24 i nie mogłam zasnąć.

madzik gratulacje udanej wizytki-ale duza juz ta corcia Twoja. no i fajnie ze juz w czerwcu bedziesz miec dzidziusia przy sobie :tak:

kama, madzik super, że wizytki udane:tak:

dziewczyny, a mi się wydaje, że wagowo dzidzie są ok, po prostu ten czas tak leci i aż ciężko uwierzyć, że maluchy już po 2 kg ważą:tak:

u mnie też wszystko oki, mały ma 2kg z groszami, obrucony cały czas główką w dół, pomiary w porządku, serduszko ślicznie biło
buźke miał zwróconą w doł więc żdanego zdjęcia się nie dało zrobić fajnego,w piatek mam genetyczne to może tam sie pokaże, w poczekalni to brykał cały czas a na badaniu to spokojniutki,nawet jak go gin zaczepiał żeby trochę buźki pokazał to nic
pytałam o krocze bo mnie bardzo boli czasem,to mówił ze tam wszystko się zmienia, i występuje bierne przekrwienie i rozciąganie więzadeł więc dużo nie forsowac się i leżeć z nóżkami w górze, żeby tam lepiej krew krążyła
a tak wszystko oki,wizyta za miesiac,a w przyszłym tygodniu mamy zwiedzanie szpitala z Madzią :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry