reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Kama przy suwaczku jest Twoja niiunia?? Jaka śliczna?? Tam widać włosy?? Strasznie realistyczne zdjęcie!! Oj ta technika pozszło do przodu strasznie!!

reklama
kamuś ja też zwróciłam uwagę na zdjęcie w suwaczku:-) widać, że świetnie zrobione 3d, rewelacyjnie widać maleństwo:-)

a my dzisiaj mielismy wizyte u poloznej,ogolnie jest dobrze mocz,cisnienie,homoglobina w porzadku,waga niestety nie,warze za duzo:/do tego mialam robione ctg,mala strasznie sie wiercila i na poczatku ciezko bylo znalezc jej puls ale pozniej serduszko pieknie bilo do tego co jakis czas dostalam kopa:)skurczy brak,szyjka mocno trzyma:)
jutro na glukoze(wydaje mi sie ze troszku za pozno) od piatku szkola rodzenia.

Wczoraj byłam na badaniach. Mały rośnie 1230g tylko, że bardzo mało się rusza:( lekarz kazał mi policzyć czy jak jest aktywny(czyli może 1 raz na dzień) czy jest 10 ruchów w przeciągu 2 godzin. Wyszła mi też jakaś niedokrwistość i mam brać żelazo. Ale poza tym wszystko super :)

emih łatwo powiedzieć, nie stresować się:baffled:nic, wcinamy nospe i trwamy, zobaczysz, dotrwamy szczęśliwie do terminu;-)

mysza się powtórze, rozbieżności moga być, Emi miała np. szczupły brzuszek i podejrzewali hypotrofie ale było wszystko dobrze a Nadinka ma zaś dłuuugie nogi a w pasie młodsza:-)ale gin mówi że wsio oki i tez mam termin na 9go:tak:jak nasza tak łapała ostatnio buzią to mój powiedział przy ginku że nienajedzona jak mama:-pi tak dobrze, bo w domu powiedział że nienażarta jak mama:-D

ewa daj mu coś słodkiego;-)dzieciaczki maja rózne temperamenty, może będziemy Ci zazdrościć potem że twój przesypia całe nocki:tak:

kama superowe zdjęcie niuni:-)

Ja po wizycie nieco podłamana:-(Z niunia na szczęście wszystko dobrze, szczuplizna jak przeczuwałam, 1140kg waży, i bardzo lubię mojego ginka bo powiedział że drobniutka po mamusi:-D
Morfologia bardzo dobrze, glukoza super, mocz powtórzyć bo leukocytów dużo - ale ja myslę że to z tego że tak przykombinowałam z tym pojemnikiem:-pwięc jutro na mocz z rańca. Za to szyjka nie za długa - nie mówił ile ma, i miękka. Na razie mam leżeć dużo i broń boże nie udzielać się przy remontach i wogóle wysilać a jak sie nie poprawi tez dostane krążownik:dry:skórcze kontrolować, pytałam o te nospowe dzieci to powiedział że może się zdarzyć przy długim i regularnym zażywaniu a ja przecie doraźnie, a ja na to że od 3 tyg. w sumie regularnie przynajmniej 2 dziennie to on że lepsze to niż chyba teraz byłoby urodzić:-(no to będę juz po 3 brac zapobiegawczo jak tak z tą szyjką źle:-(dobrze że pozałatwiałam z tym remontem dużo bo teraz juz bym nie mogła tak biegać:-(

jedyneczka kochana no to koniec balowania i teraz odpoczywanko,widze ze juz u wszystkich prawie zaczynają sie jakies ekscesy,a teraz naprawde trzeba przystopowac bo do porodu zostało pare tyg a co niektóre z nas to latają jakby w ciazy nie były

reklama
jedyneczka trzymam kciuki, by wszystko było dobrze! tak nie dużo nam już zostało! jak lekarz każe to trzeba przystopować i odpoczywać...na pewno będzie dobrze;-)

kama fajnie, ze wszystko ok, ale kto Ci powiedział że za dużo ważysz:szok:??

Do góry