reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Jedyneczka, to witaj w klubie kochanieńka...
Nie martw się DAMY PRZECIEŻ RADĘ!- ostatnia prosta.....!!!!!!!!!!!!!!!
A tak na serio przykro mi że jednak i Ciebie dopadło... :(

Jeśli dla Ciebie 3no-spy to sporo, to co ja mam powiedzieć? :( Może lepiej jakbym na ten fenerol poszła? Kurcze, sama nie wiem...

dziekuję dziewczynki za pociechę:tak:

emih ja już nie myślę że sporo tylko będę wcinać że hej:-po tym fenerolu wspominał że jeśli się nic nie pogorszy ze skórczami to nie przepisze bo lepiej mówi ta nospa niż mocniejszą chemie włączać:nerd: damy rade, jeszcze troche a każdy dzień na wagę złota;-)

jedyneczka Słońce- wszystko będzie dobrze, tylko musisz się oszczędzać:-) i my bedziemy tutaj tego pilnować, żebyś nie szarżowała:-p

jedyneczka biedna...i Ciebie ta szyjka dopadła...kochana odpoczywaj jak najwięcej...już bliżej niż dalej:tak: Bardzo się ciesze, że z córunią wszystko dobrze:tak:

mysza - tez tak mialam na USG polowkowym, ze cos wskazywalo na 24 tc, a cos innego na 22. Nie ma w tym nic zlego, odchylenia + - 2t sa prawidlowe jak juz wiele dziewczyn wskazywalo!!

kama - jak to za duzo!? ze niby co Ci powiedzieli?? tu wiekszosc z nas wazy kolo 10/11 kg wiec o co chodzi? zdjecie malej naprawde przesliczne!

ewa81 - ja tez mam lekka niedokrwistosc, na razie lekarz nie przepisal mi zelaza. Kurcze z moja Mala to ciezko z tymi ruchami, ona raz sie rusza jaka szaleniec, a czasmai zaspana i na kacu jakby ;)

jedyneczka - no niestety trzeba bedzie w koncu zachowywac sie jak na ciezarna przystoi! Powolutku, odpoczynek i dbamy o siebie. Zadnej lataniny! Lezymy i pachniemy, bo jak dzamena pisala my to czasem zapominamy chyba o swoim stanie! Chcemy by nasze Skarby sie dobrze rozwijaly to pomozmy im, jeszcze za wczesnie dla nich na swiat przychodzic, wiec lezymy i lezymy!

reklama
Do góry