reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
u mnie też, 2 marca:-) jakie badania wtedy gin robi na połówkowym?
Ja najpierw mialam badanie , ale to standrad, a pozniej USG, a na takim USG gin mierzy wszytskie czesci ciala i narzady u dzidzi, u nas bardzo skupil sie na serduchu, az sie przestraszylam, ze cos nei tak, ale tak sprawdzal dokladnie poprostu.

To jeszcze napiszę w odpowiednim wątku :)
Po dzisiejszym usg połówkowym wszystko z dzidzią jest ok! Okazało się, że będziemy mieć DZIEWCZYNKĘ - już do niej zaczęliśmy mówić Kochana Ola :)

a co do plci- to moje pierwsze dziecko, ale jakoś byłam nastawiona na chłopca od początku;-)M chyba podobnie, zreszta prawie wszyscy w naszym otoczeniu, ale jak się okazało, że córcia to...no dobra była chwila konsternacji i śmiechu:-D ale faktycznie teraz już sobie nie wyobrażam, by było inaczej:tak:
U nas było bardzo podobnie, tylko ja na 100% nie byłam przekonana, że to chłopiec, ale M i wszyscy wkoło tak, ale teraz bardzo się cieszymy, że będzie to Ola :)

Dziewczyny, to i ja gratuluję udanych wizyt. I musze pochwalić się swoją. Już po usg. Moje dzieciątko okazało się SYNUSIEM. Jest o tydzień starszy niż wskazuje om. Waży 470 dag, na wszystko co potrzeba. Wizyta ok, lekarz bardzo w porządku, każdemu mogę polecić usg na Ujastku. Oto kilka fotek mojej pociechy oraz niezbity dowód, że to chłopiec - pośladki i pomiędzy nimi...:-)

Załączniki

• KAM_3.jpg
    KAM_3.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 56
  • KAM_10.jpg
    KAM_10.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
kasik gratulacje:-):-):-) No a dowod bardzo widoczny:-D:-D:-D:-D Super zdjecie twarzyczki;-) O nie zauwazylam wagi, a podalas , tez w granicach 0.5kg ;]

Ja jeszcze nie wiem co będzie, ale wiem, że nie mam na to większego wpływu więc będę się cieszyć z wszystkiego:-)

ale wolę drugą dziewczynkę...

Jednak czuję dużą presję, ze najlepiej to mieć parkę i na złość wówczas mówię jak bardzo pragnę dziewczynki, ale ja to zadra jestem i już tak mam.

PS tez znam jednego co obraził się za drugą córkę

kasik GRATULUJĘ SYNUSIA!!!!:happy: Piękny chłopczyk i jak ładnie buzię widać.Przystojniak mały Ci w brzuszku rośnie;-)Super!!!!

reklama
Super że kolejne wizyty udane! Kasik gratuluję syneczka, a "interes" ma bardzo pokaźny :-D napewno tatuś dumny!!

Atabe - u mnie tak jak u Ciebie, przeczuwałam synka, było mi to obojętne bo to pierwsy dzidziuś i najważniejsze że żeby zdrowo się rozwijał, a jak sie dowiedziałam że dziewczynka to bardzo sie ucieszyłam!! :tak:

Do góry