Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najpierw mialam badanie , ale to standrad, a pozniej USG, a na takim USG gin mierzy wszytskie czesci ciala i narzady u dzidzi, u nas bardzo skupil sie na serduchu, az sie przestraszylam, ze cos nei tak, ale tak sprawdzal dokladnie poprostu.u mnie też, 2 marca:-) jakie badania wtedy gin robi na połówkowym?
U nas było bardzo podobnie, tylko ja na 100% nie byłam przekonana, że to chłopiec, ale M i wszyscy wkoło tak, ale teraz bardzo się cieszymy, że będzie to Olaa co do plci- to moje pierwsze dziecko, ale jakoś byłam nastawiona na chłopca od początku;-)M chyba podobnie, zreszta prawie wszyscy w naszym otoczeniu, ale jak się okazało, że córcia to...no dobra była chwila konsternacji i śmiechu ale faktycznie teraz już sobie nie wyobrażam, by było inaczej