reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

ale to jeszcze nic dziewczyny, niedwano mojej kolezance urodziła sie córa, jej mąż tylko chciał chłopca i chłopca, jak się na badaniu dowiedział ze dziewczynka to sie tak obraził na cały świat a szczególnie na tą moją kumpele że niewiem, ona juz nawet myślała ze on ja zostawi, no poprostu był załamamy że jego marzenie się nie spełniło.... IDIOTA No ale jak w końcu na świat przyszła mała to jest w niej teraz zakochany po uszy, ale po co te szopki i denerwowanie wszystkich dokoła a szczególnie swojej żony.....masakra jakaś, jak ona to wtedy przeżywała...

Nie no przesada jakaś !!!:no:
A zresztą takiemu facetowi to chyba trzeba jasno uświadomić, że to OD NIEGO zależy płeć :-p. Co zrobił to ma :-D. A pretensje to tylko do siebie może mieć a nie do żony. Minęły już te czasy gdy wina za niespełnione marzenia o płci dziecka spadały na kobietę "bo nie może mi syna dać":sorry:
Och ja by takiemu .....:angry:

reklama
Dziewczyny gratulacje, bardzo się ciesze, że wizyty udane a maleństwa zdrowo rosną. Ja mam wizytę za 11 dni i już odliczam.

Rusia ale super:-D gratuluje chłopaczka:tak:
oczekiwanie gratuluje udanej wizyty, maly chwali się tym co ma najlepsze:-p
aisim, yustynia równiez gratki z okazji udanej wizyty i zdrowych fikających maluszków:tak:

a co do plci- to moje pierwsze dziecko, ale jakoś byłam nastawiona na chłopca od początku;-)M chyba podobnie, zreszta prawie wszyscy w naszym otoczeniu, ale jak się okazało, że córcia to...no dobra była chwila konsternacji i śmiechu:-D ale faktycznie teraz już sobie nie wyobrażam, by było inaczej:tak:

Rusia, Oczekiwanie, Aisim, Yustynia gratuluję pięknie rosnących i naprawdę pokaźnych dzidziolków :tak:.

Co do płci, to jednemu to obojętne, a inny marzy o córeczce/synku i nie uważam, że byłoby w tym coś złego, a wiadomo, że jeśli nasze marzenia się nie spełniają, to pierwszą reakcją jest smutek/rozgoryczenie i to jest naturalne, więc absolutnie nie można potępiać czyjegoś rozczarowania płcią (oczywiście w granicach rozsądku), a kwestia otoczenia to zupełnie inna sprawa.

geperty - podpisuję sie pod każdym Twoim słowem, mam identyczne zdanie:-)

Reszcie dziewczyn gratuluję, jak wszystko dzisiaj sie dla mnie pomyslnie zakończy, to pochwalę się moim dzieciaczkiem, może juz nie bezpłciowym:-)

Rusia gratuluję chłopięcia, córcia pewnie zachwycona:-)

oczekiwanie aisim yustynia gratki dobrych pomiarów i wiadomości , zauważyłyście że wasze maluszki wszystkie pół kilogramowe;-)

baterfly współczuję utraty córeczki, tylko się cieszyć że teraz wszystko przebiega dobrze i oby tak do końca ,czego wszystkim oczywiście życze;-)

aneta dał popis ten mąż koleżanki:no:dobrze że już ok ale musiała się dziewczyna wycierpieć, troszke wiem jak to jest bo mój eks jak kiedyś pisałam był wściekły kiedy Emi była malutka - tylko dlatego że był hałas w domu.Teraz kocha ją nad życie ale faceci czasem muszą mieć więcej czasu;-)

A płeć mi się marzyła męska tym razem dla M i dla teścia choć wolałam jakoś zawsze bardziej dziewczynki ale jedną już mam, drugą pasierbinke, więc teraz mi obojętne w sumie było:tak:A co mówię ludzie mam w nosku:-p

No juz sporawe te nasze bobasy:-):-):-) Ale jak sie zgraly z ta waga:-D Nasz synek ma takie wymiary:
BPD 5.63
HC 20.51
AC 17.53
FL 3.82

Serducho 133 uderzenia;-)
Kolejne USG za 8tyg. i pozniej ostatnie w 34tyg;-) Ale to jeszcze duuuuzo czasu.

reklama
Już troszkę doczytałam, to gratuluję gratuluję udanych wizyt
i chłopaczka u R.usałki, tj, Rusii :tak: U mnie może USg połówkowe w przyszłym tyg!

Do góry