reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
No Julka jest Julka w 100% Niesamowite uczucie normalnie szok Na płytce mam nagrana cała wizyte a nadrugiej mam zdjatka wic je jutro wkleje :) Warto jednak jest wydac ta kase :)
Wiercipietka z tej mojej pannicy dzis wyjatkowo była a normalnie taka grzeczniutka spokojna a dzis szalała ze uuuu. Wazy sobie 1200 no juz jest prawidlowo ułozona serducho bije wiec wszystko cacy ;D

Edi,nooo ten ziew,to Jej sie udal. ;D Zakochalam sie w tych usteczkach normalnie! ;D Jak i w calutkiej mojej Ukochanej Zuzi. ;D

Nadzia,a nie mowilam,ze warto? ;D Najwazniejsze,ze Dzidzia jest zdrowa,no i ze posluchala cioci agutki i pokazala swojej mamusi urocza cipeczke. ;D Czekamy z Zuzia na zdjatka i moze jakis filmik nawet o! ;D :-* :-* :-* :-*

Moja mama,jak wrocilam z 3D,pyta sie mnie,czy widzialam napewno cipke,a ja mowie,ze tak. :D Wiec moja mama: "A wlochata?" i smiech,haha. ;D Co za Mamuska. ;D Niezla babcia z niej bedzie. :p

Za to moja babcia ma takie dziwne myslenie,ze jak juz sie jest babcia,to powinno sie nosic takie dluuuuugie spodnice,bo jak to babcia moze wyjsc w krotkiej kiecce? No i sie zawsze z mama z tego nabijamy i mowie Jej ostatnio,ze teraz jak bedzie babulenka,to musi zmienic swoja garderobe. :D A ona "Jasne! Mini,wozeczek i na spacerek!" ;D Normalnie moja mama jest boska. :p

Mamaoska,dziekuje sliczniusio i naprawde polecam. :D

Mychus,nie otworze tu w pracy tego filmiku,ale ja cos kojarze,ze to chyba bylo 4d,co? Jesli chodzi Ci o ten zolty odcien usg,to takowego nie mialam,tylko czarno-biale,bo z tego co wiem,to kolor zalezy od rodzaju sprzetu,ale wyrazistosc niczym sie nie rozni. :)

reklama
Do góry