reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
ajentka ja jeszcze dokładnie nie wiem ile osób, ale dziadkowie i brat A. napewno. Myślałam też o znajomych z dziećmi, ale tylko Ci najważniejsi :-) a chrzestnych Przemek nie ma bo on z tych niechrzczonych dzieci

ja szczerze mówiąc nie myśle jeszcze o tym, choć zostało sie 2 miesiące i tydzien :) ale to dla mnie jest dosc ciężki czas bo w pracy zaczyna sie sajgon no i na szczęście raczej 9 marca nie powinnam być w delegacji :) a to juz sukces :)

u nas z rodzina krucho tu na miejscu ;-) więc zaprosimy znajomych z dziećmi. 2 lub 3 dzieci w jednakowym (wszystkie roczek ;-) ) wieku, no i rodzice do nich.

Rety już za 1,5 miesiąca roczek - ale zleciało!

A kogo zapraszacie? Babcie, dziadki, chrzestni czy znajomych z dzieciaczkami też? Na ile osób przewidujecie?

Napewno dziadkowie i pradziadkowie, rodzice chrzestni i mój brat oraz siostra męża. Nie będę jeszcze dobrze stała z finansami więc zbyt dużo też nie przygotuję- ale grunt to tort i uśmiech mojej córci :tak:

u nas na razie planów większych brak ale roczek będziemy obchodzic 2 razy. Moi rodzice wyjezdzaja w roczek małego i Nikiego chrzestna wyjezdza przed roczkiem wiec 1 balange robimy dla przyjaciol druga bedzie jak moi rodzice wroca

beda dziadkowie pradziadkowie moja babcia mojej mamy bracia i ojca, siostra z cora i szwagrem znowu cos kolo 20 osób
torcik chcialabym sama zrobic ale talentu brak
na pewno bedzie duzo balonow :))))))

jeszcze nie myslalam o roczku...ale z gosci to moja mama przyleci, juz ma bilet zarezerwowany, wiec sie nie wykreci ;-), no i siostra z narzeczonym....chyba jeszcze kolezanke z synkiem 2 miesiace starszym od Redanka zaprosze, co by na doroslych impreze to nie wygladalo...

a mnie dol zlapal..
ja chyba nie wyprawie urodzin...
nie mamy gdzie.
Bo jak zrobic to tutaj, to nie wiem.. chyba przed blokiem :-D
niby mieszkanie ponad 60 metrow, ale miejsca nie ma.
a zaprosic tylko najblizsza rodzine to wychodzi 15 osob + ja i Karol i Pawelek :eek:

reklama
u mnie jak zwykle rodzice moi nie przyjada wiec beda tylko chrzesni tescie my sebus no i babcie dziadek i wujek bo z jedna babcia miszka no i moze nasi przyjaciele jeszcze. Mi pewnie tesciowa pomoze no bo jak zliczyc to z 16 osob bedzie.

Do góry