Leanne
Fanka BB :)
Wizyta w klinice ?Już chce piątek i iść do lekarza ,pokladam taką nadzieję w tej wizycie , że w końcu jakiś porządny lekarz mnie zbada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizyta w klinice ?Już chce piątek i iść do lekarza ,pokladam taką nadzieję w tej wizycie , że w końcu jakiś porządny lekarz mnie zbada
No i przepisał trochę jestem spokojniejsza.To podejrzewam, że przy stymulacji lekarz Ci przepisze duphaston czy odpowiednik po owu
Razem raźniejTo sikamy razem
Wiesz co, ja też mu powiedziałam wprost, że na razie w ogóle takiej opcji nie braliśmy pod uwagę i że na pewno nie jesteśmy gotowi na IVF.wiesz przynajmniej wiesz na czym stoisz i co dalej, no nie jest beznadziejnie :-)
Całkiem spoko, że powiedział że IUI można próbować, bo niektórzy lekarza odrazu na ivf kieruja.
Zdecydowalas już czy będziesz robić te badania u nich?
Gdzieś też czytałam opinie że oni dają mega duży pakiet do zrobienia, bo Pa.snik np tyle nie przepisuje
Kurcze to muszę zadzwonić i dopytać jak to jest z tymi piątkami. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Ta kwota tak tylko za moje badania
w klinice ,ale narazie do endokrynolog i ginekolog na konsultacje , później umowie nas razem na spotkanie . Chociaż chce żeby mąż wszedł ze mną do ginekologa i posłuchał co pani ma do powiedzeniaWizyta w klinice ?
Na pierwszą wizytę zalecane jest żeby iść razemw klinice ,ale narazie do endokrynolog i ginekolog na konsultacje , później umowie nas razem na spotkanie . Chociaż chce żeby mąż wszedł ze mną do ginekologa i posłuchał co pani ma do powiedzenia
z tym że teraz akurat nie umowilam konsultacji nieplodosciowej dla par , tylko tak jakby tylko dla mnie ,no ale na miejscu się okaże jak to potraktują ,bo generalnie umawiałam wizytę z racji spóźniającego się @ , a nie chcialam przekładać bo terminy są ciężko dostępneNa pierwszą wizytę zalecane jest żeby iść razem