reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
wiesz przynajmniej wiesz na czym stoisz i co dalej, no nie jest beznadziejnie :-)
Całkiem spoko, że powiedział że IUI można próbować, bo niektórzy lekarza odrazu na ivf kieruja.
Zdecydowalas już czy będziesz robić te badania u nich?

Gdzieś też czytałam opinie że oni dają mega duży pakiet do zrobienia, bo Pa.snik np tyle nie przepisuje

Kurcze to muszę zadzwonić i dopytać jak to jest z tymi piątkami. Dzięki za zwrócenie uwagi.

Ta kwota tak tylko za moje badania
Wiesz co, ja też mu powiedziałam wprost, że na razie w ogóle takiej opcji nie braliśmy pod uwagę i że na pewno nie jesteśmy gotowi na IVF.

Nie, jeszcze nie zdecydowaliśmy. Tak jak już gdzieś pisałam wcześniej, podejdziemy najpierw do tego IUI skoro mamy taką szansę na NFZ, a jak to się nie uda, to chyba pójdziemy jednak w tę immunologię 🙄 Mam nadzieję, że do tego czasu mój mąż wróci do pracy, bo to jednak niemałe koszty 😣

A mi się właśnie wydawało, że to Paśn.ik tak dużo drogich badań zleca 🫣

Ostatnia edycja:
Na pierwszą wizytę zalecane jest żeby iść razem 🙂
z tym że teraz akurat nie umowilam konsultacji nieplodosciowej dla par , tylko tak jakby tylko dla mnie ,no ale na miejscu się okaże jak to potraktują ,bo generalnie umawiałam wizytę z racji spóźniającego się @ , a nie chcialam przekładać bo terminy są ciężko dostępne

reklama
A mam pytanie, bo widzę, że sporo osób korzysta z IUI na NFZ. W jaki sposób szukacie placówek, gdzie wykonują na NFZ?

Do góry