Patka2207
Fanka BB :)
zapiszę sobie myślę, że jak używam olejku z tej firmy to warto spróbować peeling. Ja również boję się eksperymentować w tych okolicachTo poluj! Moim zdaniem wart przetestowania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapiszę sobie myślę, że jak używam olejku z tej firmy to warto spróbować peeling. Ja również boję się eksperymentować w tych okolicachTo poluj! Moim zdaniem wart przetestowania
To może odpowiem Ci już na priv, bo reszta dziewczyn niekoniecznie może być zainteresowana kosmetycznymi polecajkami, a ja akurat mam na to zajobaA skoro już jadę do Roska to jakaś odżywka godna polecenia? włosy kręcone wysoko porowate
Laser diodowy light sheerWłaśnie a propo depilacji macie coś ciekawego na krosty po goleniu stref bikini ? Ja używam olejek z Kaya i jest dużo lepiej ale mogło by być lepiej
No to ja mogę Ci polecic Tolpe, taki krem wygładzający, jest super.. Ja nie splukuje, kocham "plopping" poczytaj, będziesz zachwycona skrętem.A skoro już jadę do Roska to jakaś odżywka godna polecenia? włosy kręcone wysoko porowate
no w sumie racjaTo może odpowiem Ci już na priv, bo reszta dziewczyn niekoniecznie może być zainteresowana kosmetycznymi polecajkami, a ja akurat mam na to zajoba
Dziękuję dziewczyny za info. Wezmę w sierpniu a następnym razem kupię jakiś zamiennik :-)To dlatego, że Miovelia to wyrób medyczny, a konkretniej żywność specjalnego przeznaczenia medycznego - stąd ten tekst. Ale to nie jest lek mimo wszystko
Dlatego pisałam, że można też kupić NAC od jakiegoś sprawdzonego producenta supli, bo to to samo.
Miovelia właśnie przez to, że jest tą żywnością specjalnego przeznaczenia medycznego, ma ten znak NQS (czyli że robili dodatkowe, nadobowiązkowe badania w laboratorium i mają na to certyfikat), kosztuje dwa razy więcej
Super poczytam o tym kremie. Ale bardziej myślę nad nanoplastia niż skrętem. Only bio testowałam ale znudził mi się zapachNo to ja mogę Ci polecic Tolpe, taki krem wygładzający, jest super.. Ja nie splukuje, kocham "plopping" poczytaj, będziesz zachwycona skrętem.
Oraz Only bio maska emolientiowa do wysokoporow, dobre promki są w Hebe
Ja ostatnio miałam NAC z KenayDziękuję dziewczyny za info. Wezmę w sierpniu a następnym razem kupię jakiś zamiennik :-)
Ja też chętnie się dowiem. Też mam kręcone włosy i szukam czegoś fajnego.To może odpowiem Ci już na priv, bo reszta dziewczyn niekoniecznie może być zainteresowana kosmetycznymi polecajkami, a ja akurat mam na to zajoba
Podpinam sięJa też chętnie się dowiem. Też mam kręcone włosy i szukam czegoś fajnego.