reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Zdecydowanie na jezdzca!!!
Najlepiej lubie pozycje od tyłu na pieska sama nie lubie się ruszać bo nie chce się męczyć tyko wole odpoczywać, relaksować się przy tym po ciężkim dniu ale uwielbiam najbardziej sex analny tylko wtedy moge dostać orgazm bo inaczej jest ciężko. Czyżby punkt g miała w odbycie
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja uwielbiam od tylu no i na jezdzca!!
ale niestety od tygodnia nie moge sie juz sexowac niestety mam skrocona szyjke i musze sie oszczedzac :-(
ale niestety od tygodnia nie moge sie juz sexowac niestety mam skrocona szyjke i musze sie oszczedzac :-(
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
ulubiona pozycja to na jeźdźca a,od tyłu (średnio)
Lilka
Fanka BB :)
dla mnie najprzyjeniejsze są na jeźdzca i na pieska, także w wersjach analnych. a co panie myslicie o felattio?
a co to???
M
marul
Gość
dla mnie najprzyjeniejsze są na jeźdzca i na pieska, także w wersjach analnych. a co panie myslicie o felattio?
a co to???
myślałem, że nic mnie tu nie zaskoczy
widziałem na tym forum rózne określenia na ten rodzaj seksu
a jet to po prostu metoda seksu oralnego polegająca na stymulowaniu (pieszczeniu) narządów płciowych partnera - penisa za pomocą ust, warg bądź języka
Lilka
Fanka BB :)
a jet to po prostu metoda seksu oralnego polegająca na stymulowaniu (pieszczeniu) narządów płciowych partnera - penisa za pomocą ust, warg bądź języka
hahaha widzisz Marul ja tez myslałam ze nic mnie tu nie zaskoczy a jednak
dzieki za oswiecenie ;-)
reklama
widzisz, są pewne zasady dobrego wychowania i uważam że pewne rzeczy należy omawiac delikatnie, a człowiek inteligentny powinien wiedziec chyba jak nazya sie to co robi w łóżku, myśląc o robieniu gały, loda czy co wy tam innego robicie swoim partnerom
pozdrawiam