reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Marta tak z piesem też dobrze dzięki:**
O 16 ja odebralam, zimna, trzesla się i wargi całe zimne:( ale już rozgląda się za jedzeniem i poszczekuje więc jest dobrze:)
Pazur miała tak wrosniety w opuszek że nie mogli go wyjąć! Prawie połowa byla wrosnieta:( nawet nie chce myslec jak się męczyła:(

Doczytalam, że w 24 tc macica jest na wysokości pepka:) tak dla ciekawych:)

reklama
Przeliczyłam nasze pociechy w tabelce (nie wiem czy Zanetka już wszystko zdążyła zaktualizować) i jak na razie mamy:
21 chłopców :szok:
8 dziewczynek
:cool2:

Smoczniczka nie wszystkie dziewczyny są w tabelce. Więc też nie ma tam wszystkich ujawnionych płci naszych maluszków. Ale te dziewczyny, które są w liście lutówek i wiedzą już jaka płeć, to staram się na bierząco uzupełniać:-D

Bella, Aniu gratuluję udanych wizyt.:tak:

kasiadz gratuluję synka:-) dobrze że z wynikami w porządku:tak:
aniołeczek dla Ciebie też gratki :-)
a.m.g. super! kolejna lutowa dziewczynka w naszym gronie:) gratulacje:)
Ania super wieści! Gratuluję córeczki:-)
Bella dobrze że się upewniłaś co do żołądeczka, teraz już nie myśl o tym, niech córeczka dalej zdrowo rośnie:-) z takiego przyrostu wagi to bym się cieszyła:-D a psinka bidulka niech dochodzi do formy!

ja też po wczorajszej wizycie z dzidzią wszystko w porządku ale maluch tak skakał że tylko znowu tak na 90% wiemy że chłopak może muszę iść na 3d? waży tak ok 450 g

reklama
Do góry