reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

kaja jak tak się rusza to jest szansa,że za przeproszeniem gów** zobaczysz na tym 3D tak jak my ostatnio :confused2: ja bym poczekała kilka tyg. Poza tym słyszałam,że lepiej nie robić usg częściej jak raz w miesiącu bez wskazań medycznych.

reklama
bella - cieszę się, że z Malutką wszytsko OK :-)

kaja - ja równiez gratuluję 90% synusia :-)

U nas znowu zrobło się komicznie z płcią Malucha :tak: Kopiuje to co napisałam juz na głównym:

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej gin w sprawie tego 'przestoju w kopniakach' Powiedziała, że mam podjechać i zrobimy USG. No to my z mężem do auta i ziuuuu..... Z Maluchem wszystko OK, serduszko ładnie bije. Po prostu rozleniwiło sie maleństwo no i łożysko na przedniej ścianie jest więc tłumi ruchy.
Pani dr pyta się nas, czy znamy płeć, my że tak, mój mąż mówi, ze chłopak a Pani dr zrobiła wieeeelkie oczy i powiedziała, że ona widzi dziewczynkę
shocked.gif
. No i znowu mamy zagadkę
laugh.gif
Nie wiemy, kto ma rację
laugh.gif
Nic... 24 października idziemy na 3D (teraz tym bardziej cieszę się, że się na nie zapisałam) może wtedy dowiemy się już na te 99% kto siedzi w moim brzuszku
laugh.gif

bella - cieszę się, że z Malutką wszytsko OK :-)

kaja - ja równiez gratuluję 90% synusia :-)

U nas znowu zrobło się komicznie z płcią Malucha :tak: Kopiuje to co napisałam juz na głównym:

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej gin w sprawie tego 'przestoju w kopniakach' Powiedziała, że mam podjechać i zrobimy USG. No to my z mężem do auta i ziuuuu..... Z Maluchem wszystko OK, serduszko ładnie bije. Po prostu rozleniwiło sie maleństwo no i łożysko na przedniej ścianie jest więc tłumi ruchy.
Pani dr pyta się nas, czy znamy płeć, my że tak, mój mąż mówi, ze chłopak a Pani dr zrobiła wieeeelkie oczy i powiedziała, że ona widzi dziewczynkę
shocked.gif
. No i znowu mamy zagadkę
laugh.gif
Nie wiemy, kto ma rację
laugh.gif
Nic... 24 października idziemy na 3D (teraz tym bardziej cieszę się, że się na nie zapisałam) może wtedy dowiemy się już na te 99% kto siedzi w moim brzuszku
laugh.gif

hehe obym ja tego w poniedziałek nie usłyszała bo padnę na zawał:p

mamusiaM- to teraz wszystkie bedziemy myslaly co z naszymi ogonkami:tak:, ja myslalam ze z dziewczynki czasami moze wyjsc chlopczyk, bo schowa siusiaka do usg... a nie odwrotnie;P
moja wizyta dopiero 30, jak ja wytrwam w takiej niepewnosci hehe;-)

Kaja gratuluję 90% synka:rofl2:

MamusiaM no to nieźle z tą płcią u Was wyszło.:shocked2: Też mam łożysko na przedniej ścianie. U mnie jak na razie gin mówi, że dziewczynka, ale żyje z nastawieniem, że wszystko może się jeszcze zmienić.

Mamusia to Ci niespodzianka;-) dobrze że z dzidzią wszystko w porządku:-)
a w którym tygodniu mówili za pierwszym razem że chłopak? i to ta sama lekarka wcześniej rozpoznała że chłopak?

reklama
MamusiaM - to ci niespodzianka... grunt,że zdrowy maluszek

i własnie dlatego ja nie jestem za kupowaniem czegokolwiek zbyt wczesnie he he człowiek sie obkupi na daną płec a tu niespodzianka...

Do góry