kaja jak tak się rusza to jest szansa,że za przeproszeniem gów** zobaczysz na tym 3D tak jak my ostatnio ja bym poczekała kilka tyg. Poza tym słyszałam,że lepiej nie robić usg częściej jak raz w miesiącu bez wskazań medycznych.
reklama
bella - cieszę się, że z Malutką wszytsko OK :-)
kaja - ja równiez gratuluję 90% synusia :-)
U nas znowu zrobło się komicznie z płcią Malucha Kopiuje to co napisałam juz na głównym:
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej gin w sprawie tego 'przestoju w kopniakach' Powiedziała, że mam podjechać i zrobimy USG. No to my z mężem do auta i ziuuuu..... Z Maluchem wszystko OK, serduszko ładnie bije. Po prostu rozleniwiło sie maleństwo no i łożysko na przedniej ścianie jest więc tłumi ruchy.
Pani dr pyta się nas, czy znamy płeć, my że tak, mój mąż mówi, ze chłopak a Pani dr zrobiła wieeeelkie oczy i powiedziała, że ona widzi dziewczynkę
. No i znowu mamy zagadkę
Nie wiemy, kto ma rację
Nic... 24 października idziemy na 3D (teraz tym bardziej cieszę się, że się na nie zapisałam) może wtedy dowiemy się już na te 99% kto siedzi w moim brzuszku
U nas znowu zrobło się komicznie z płcią Malucha Kopiuje to co napisałam juz na głównym:
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej gin w sprawie tego 'przestoju w kopniakach' Powiedziała, że mam podjechać i zrobimy USG. No to my z mężem do auta i ziuuuu..... Z Maluchem wszystko OK, serduszko ładnie bije. Po prostu rozleniwiło sie maleństwo no i łożysko na przedniej ścianie jest więc tłumi ruchy.
Pani dr pyta się nas, czy znamy płeć, my że tak, mój mąż mówi, ze chłopak a Pani dr zrobiła wieeeelkie oczy i powiedziała, że ona widzi dziewczynkę
poli0105
Fanka BB :)
bella - cieszę się, że z Malutką wszytsko OK :-)
Pani dr pyta się nas, czy znamy płeć, my że tak, mój mąż mówi, ze chłopak a Pani dr zrobiła wieeeelkie oczy i powiedziała, że ona widzi dziewczynkę. No i znowu mamy zagadkęNie wiemy, kto ma racjęNic... 24 października idziemy na 3D (teraz tym bardziej cieszę się, że się na nie zapisałam) może wtedy dowiemy się już na te 99% kto siedzi w moim brzuszku
hehe obym ja tego w poniedziałek nie usłyszała bo padnę na zawał
martik77
mamusiaM- to teraz wszystkie bedziemy myslaly co z naszymi ogonkami, ja myslalam ze z dziewczynki czasami moze wyjsc chlopczyk, bo schowa siusiaka do usg... a nie odwrotnie;P
moja wizyta dopiero 30, jak ja wytrwam w takiej niepewnosci hehe;-)
moja wizyta dopiero 30, jak ja wytrwam w takiej niepewnosci hehe;-)
Zanetka_22
Kaja gratuluję 90% synka
MamusiaM no to nieźle z tą płcią u Was wyszło. Też mam łożysko na przedniej ścianie. U mnie jak na razie gin mówi, że dziewczynka, ale żyje z nastawieniem, że wszystko może się jeszcze zmienić.
MamusiaM no to nieźle z tą płcią u Was wyszło. Też mam łożysko na przedniej ścianie. U mnie jak na razie gin mówi, że dziewczynka, ale żyje z nastawieniem, że wszystko może się jeszcze zmienić.
reklama
Ania1973G
MamusiaM - to ci niespodzianka... grunt,że zdrowy maluszek
i własnie dlatego ja nie jestem za kupowaniem czegokolwiek zbyt wczesnie he he człowiek sie obkupi na daną płec a tu niespodzianka...
i własnie dlatego ja nie jestem za kupowaniem czegokolwiek zbyt wczesnie he he człowiek sie obkupi na daną płec a tu niespodzianka...