reklama
kasiadz
Fanka BB :)
gratuluje córeczkiJa już po badaniach - wstałam juz o 4 rano czyli zanim zdążyłam porządnie zasnąć bo tak sie przejmowałam, wszystko w porządku. No i poznałam płeć - ja właściwie nie chciałam wiedzieć ale mąż sie uparł więc sie dowiedziałam że dziewuszka mała rośnie hehe w męża rodzinie jak i w mojej same dziewuszki - teść nie będzie szczęśliwy bo liczył że jego nazwisko przetrwa wiele pokoleń
a jeśli chodzi o przetrwanie nazwiska to teraz jest to możliwe nawet przy samych dziewczynkach;-) siostra mojego męża po ślubie zachowała swoje panieńskie nazwisko a jej mąż zmienił nazwisko na jej mój mąż do tej pory się nie może do tego przyzwyczaić że ma tak jakby brata;-)
Zanetka_22
a.m.g. gratuluję córeczki. Coraz więcej dziewuszek:-)
sylwia_m18
Gratuluje udanych wizyt.
To nam wychodzi prawie 3 chłopców na dziewczynkę, dziewczyny będą się cieszyły, taki wybór
To nam wychodzi prawie 3 chłopców na dziewczynkę, dziewczyny będą się cieszyły, taki wybór
anioleczek12341
a.m.g gratuluję córci Teściem sie nie przejmuj- i, się nie dogodzi Moi też chcieli wnuczkę a my mamy synka
Proporvja chłopców do dziewczynek faktycznie jest imponująca- tylu kawalerów Ale faktycznie też zauważyłam taką tendencję w swoim środowisku, ze prawie sami chłopcy
Proporvja chłopców do dziewczynek faktycznie jest imponująca- tylu kawalerów Ale faktycznie też zauważyłam taką tendencję w swoim środowisku, ze prawie sami chłopcy
Ania1973G
I ja po wizycie melduje co nastepuje :
- płeć potwierdzona przez 3 niezależnego gina - dziewuszka
- uparciuch po mamusi nieziemski
- po tatusiu ma upodobanie do spania na brzuszku
Co się dało obejrzeć obejrzelismy i jest ok.
Z racji ułożenia gwiazdy na brzuszku z twarza w tulona w macicę i główka w dół nie dało się obejrzeć twarzyczki musiałabym miec usg przez kręgosłup bo tam patrzyła gwiazdeczka
Mimo starań lekarza nie zmieniła pozycji więc za 4 tyg mamy usg uzupełniające bo i w serduszku wszystkiego nie dało się sprawdzić przy jej ułożeniu.
Ogólnie jest ok zdrowa, żywotna, ale uparta he he
Trzymam kciuki za kolejne wizytki
- płeć potwierdzona przez 3 niezależnego gina - dziewuszka
- uparciuch po mamusi nieziemski
- po tatusiu ma upodobanie do spania na brzuszku
Co się dało obejrzeć obejrzelismy i jest ok.
Z racji ułożenia gwiazdy na brzuszku z twarza w tulona w macicę i główka w dół nie dało się obejrzeć twarzyczki musiałabym miec usg przez kręgosłup bo tam patrzyła gwiazdeczka
Mimo starań lekarza nie zmieniła pozycji więc za 4 tyg mamy usg uzupełniające bo i w serduszku wszystkiego nie dało się sprawdzić przy jej ułożeniu.
Ogólnie jest ok zdrowa, żywotna, ale uparta he he
Trzymam kciuki za kolejne wizytki
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
a.m.g gratuluje córeczki
ania- dobrze, że wszystko u Was w porządku :-)
ania- dobrze, że wszystko u Was w porządku :-)
a.m.g. - ja również gratuluję dziewczynki :-) poprawiacie nieco naszą statystykę :-)
ania - cieszę sę, że u Was wszystko OK :-) Niesamowite, że już w płodowym życiu dzieciaczki ukazują cechy/upodobania rodziców ;-)
Co do grup w przedszkolu... w grupie Mikołaja (10 chłopkaów, 2 dziewczynki), w starszej grupie (13 chłopaków, 2 dziewczynki). Niezła przebitka, nie?
na_cik - przyznam się, że ja za dużo o cytomegali nie czytałam, z tego co piszesz... chyba w ciągu ostanich lat nie miałam możliwości się nią zarazić, więc OK :-)
ania - cieszę sę, że u Was wszystko OK :-) Niesamowite, że już w płodowym życiu dzieciaczki ukazują cechy/upodobania rodziców ;-)
Co do grup w przedszkolu... w grupie Mikołaja (10 chłopkaów, 2 dziewczynki), w starszej grupie (13 chłopaków, 2 dziewczynki). Niezła przebitka, nie?
na_cik - przyznam się, że ja za dużo o cytomegali nie czytałam, z tego co piszesz... chyba w ciągu ostanich lat nie miałam możliwości się nią zarazić, więc OK :-)
Ostatnia edycja:
reklama
poli0105
Gratuluję dziewczynki, no i córeczka kolejna jest A dziś któraś wizytuje???