reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

Marta tak z piesem też dobrze dzięki:**
O 16 ja odebralam, zimna, trzesla się i wargi całe zimne:( ale już rozgląda się za jedzeniem i poszczekuje więc jest dobrze:)
Pazur miała tak wrosniety w opuszek że nie mogli go wyjąć! Prawie połowa byla wrosnieta:( nawet nie chce myslec jak się męczyła:(

Doczytalam, że w 24 tc macica jest na wysokości pepka:) tak dla ciekawych:)

reklama
Przeliczyłam nasze pociechy w tabelce (nie wiem czy Zanetka już wszystko zdążyła zaktualizować) i jak na razie mamy:
21 chłopców :szok:
8 dziewczynek
:cool2:

Smoczniczka nie wszystkie dziewczyny są w tabelce. Więc też nie ma tam wszystkich ujawnionych płci naszych maluszków. Ale te dziewczyny, które są w liście lutówek i wiedzą już jaka płeć, to staram się na bierząco uzupełniać:-D

Bella, Aniu gratuluję udanych wizyt.:tak:

kasiadz gratuluję synka:-) dobrze że z wynikami w porządku:tak:
aniołeczek dla Ciebie też gratki :-)
a.m.g. super! kolejna lutowa dziewczynka w naszym gronie:) gratulacje:)
Ania super wieści! Gratuluję córeczki:-)
Bella dobrze że się upewniłaś co do żołądeczka, teraz już nie myśl o tym, niech córeczka dalej zdrowo rośnie:-) z takiego przyrostu wagi to bym się cieszyła:-D a psinka bidulka niech dochodzi do formy!

ja też po wczorajszej wizycie z dzidzią wszystko w porządku ale maluch tak skakał że tylko znowu tak na 90% wiemy że chłopak może muszę iść na 3d? waży tak ok 450 g

reklama
Do góry