reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
patik - u mnie historia z płcią wygląda tak:
12+5 -> chłopak na 60%
22+5 -> nooo... chłopak jak nic ;-) (ten sam Pan dr co poprzednio i jaderka niby też widział i nawet dł siusiaka zmierzył)
23+5 -> dziewczynka (tym razem stwierdzona przez Panią dr prowadzącą ciążę)

Nic... jakby co to kilka niebieskich ciuszków dziewczynce nie zaszkodzi ;-)

Ostatnia edycja:
To ja jestem w szoku,że tak w ciągu tyg siusiak odpadł :szok: może to pępowina się zapodziała między nóżkami? myslalam,że po tym 22 tyg to juz na bank umieją określić płeć a tu lipa...

Ja też się stresuję..W poniedziałek wizytuję, ciekawe co z płcią wyniknie...Bo gin prowadzacy wcześniej nie chciał podjąć się określenia..MamusiaM- a masz zdjęcia domniemanego siusiaka??

z chlopaka jak sie panna zrobi to pol biedy bo dziewucha w niesbieskim moze chodzic :-D gorzej w druga strone :-p
moja kolezanka czekala na coreczke a na porodowce wyszedl syn, chodzila do psychologa bo ciezko jej bylo na poczatku pogodzic sie z sytuacja :confused:

no i ja po wizycie. lekarz ok. obejrzał co trzeba i jajniki już niby ok (bo tam była cysta), ale mówi, że nie jest pewien co do szyjki i pytał czy miałam kiedyś problem z polipami :/ mam się jeszcze raz pokazać za jakiś czas, żeby zobaczyć/potwierdzić czy tam wsio ok... pobrał też cytologie i zlecił mi jeszcze badania kontrolne tarczycy, próby wątrobowe, na nerki i coś tam jeszcze hehe ogolnie mówi, że jak coś tylko chce z krwi to mam mówić bo jest tylko opłata za pobranie i zrobią wszystkie wyniki jakie sobie zażyczę, ale muszę we wtorek jechać do pobrania :/
no a teraz o samej ciąży. najpierw się wystraszył jak mnie zaczął badać, że szyjka mi się już mega skróciła, ale szybko stwierdził, że jakoś się dziwnie zagięła czy coś i ogólnie jest długa, zamknięta i wszystko dobrze hehe u dziecka powiedział, że nie ma się do czego przyczepić, wszystko jest dobrze. pomierzył, posprawdzał dosyć dokładnie i ok. jedynie co to mówi, że łożysko jest na ścianie przedniej i jest strasznie nisko i chyba lepiej jak byśmy sobie sprawy intymne póki co odpuścili :/
co do płci to najpierw rzucił jakimś tekstem, którego już nie pamiętam, ale pomyślałam, że będzie dziewczynka... no ale zaraz zabrał podrukowane zdjęcia i na jednym mi coś pokazuje (ja tam nie widzę nic, on wszystko hehe) i mówi "tu są jąderka, tu ptaszek i będziesz królową w domu hehe"
no w każdym razie lekarz trochę śmieszny, ale ogólnie raczej konkretny i wie co robi, więc w razie czego będę do niego jeździć

reklama
Gosieńka fajnie, że wszystko ok i chłopaczek zdrowy:-D Ania moja córa też się wstydziła i główka w dole wiec idziemy za tydzien w poniedziałek na powtórkę:zawstydzona/y:Mamusia to macie zagadkę:-)
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków!:-D

Do góry