reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Aguś przykro mi....:-(
Wystraszyłam się tymi bólami w krzyżu bo często teraz mam czasami ciężko z tego bólu rano wstać z łóżka ale przypisywałam to słabemu kręgosłupowi i tym że miałam już trzy razy rwę kulszową a teraz mam już bardzo duży brzuszek( ostatnio chyba taki miałam w 7 lub 8 miesiącu) i myślałam że po prostu obciąża mi kręgosłup :-(
Wczoraj na usg to się aż popłakałam ze wzruszenia jak zobaczyłam że chłopiec.Na chwilę pokazał siusiaka a potem szalał nogi założył na głowę:-D a potem ślicznie machał rączkami przy buzi z wrażenia i wzruszenia nie pamiętam jaki duży i ile waży:happy: termin mniej więcej na 11lutego miała w komputerze datę mojej kwietniowej miesiączki i się okazało że faktycznie pomyliłam termin ostatniej o tydzień :-pnic nie powiem mężowi bo powie że specjalnie pomyliłam dni płodne :-p

gratuluję dziewczynek :happy: moja Julcia dalej upiera się że chce Maję ciężko ją przekonać:-p

a wiesz ze moja corka tez chce siostre i srednio szczesliwa z Olusia :eek:? mam nadzije ze jej minie i zaakceptuje fakt ze to brat jednak :zawstydzona/y:

Zanetka rezerwuje twoja corke dla mojego Olka ! deficyt kobiet wiec musze zatroszczyc sie o zone dla syna :laugh2:

wiec od dzis mow mi swatowo :rofl2:

wszystkim szczesciara gratuluje ujawnienia sie dzieci :laugh2:

Cieszę się, że pod koniec dnia mogę doczytać tu coś dobrego.

Zanetka, Orchidea - kawał dobrej roboty. Może ludzkość jednak nie wyginie :-D

kaja - gratuluję chłopaka. Fajnie mieć w domu i córeczkę i synusia :-) Ja się upewnię w poniedziałek, czy będzie drugi chłopak, czy może jednak ogonek sie odczepił i jednak dziewuszka ;-)

Zanetka, Orchidea Gratuluję dziewczyny zdrowych córeczek:-)
kaja a Tobie oczywiście synka:tak: niech rosną zdrowo maluchy!!!
Cortina córcia pewnie jak zobaczy małego dzidziusia w domu to nie będzie wybrzydzać;-)

Gratulacje dziewczyny super wieści:)))
MamusiaM jak to fajnie brzmi... Z tym odczepianym ogonkiem hehe ja czekam aż do czwartku i też liczę, że ogonek się nie potwerdzi:/

reklama
Do góry