reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Haha no nie mogę!!
Na wojnę idzie jak to mawiala moja babcia;))
Eee tam mówię Wam jeszcze te ogonki poznikaja:)
Ja na wizycie chce usłyszeć: Pani Ewo zdrowa dziewczynka:))

No aż nie wierzę, co wizyta u ginekologa to nowy chłopiec:-)
Cortina nadika gratulacje synków:rofl2:
Ja podobnie jak Bella mam nadzieje, że usłyszę "dziewczynka", w końcu musi być jakaś równość wśród lutówek, a nie sami chłopcy, heh:-)
A wizyta już w piątek, może też będę mogła się pochwalić jaka płeć:eek::tak:
Dziewczyny jeśli nie macie nic przeciwko, ja wpisze do tabelki według Waszych wypowiedzi, jakiej płci maleństwa się spodziewacie, a jeśli coś się zmieni to poinformujecie co:)?

Ostatnia edycja:
Foto-WIFQ8ERH.jpg

malutka strzalka wskazuje siusiaka ;) raczej juz mu nie zniknie :p w 13 tc gin tez widzial siusiaka ale nie mowil bo nie byl pewien, ale zapisal w karcie sobie dla sprawdzenia ;)
MIalam przeczucie ze panienka i troche sie zdzwiilam dzis no ale czy to wazne jaka plec ? wazne ze zdrowe :)

Gratuluje udanych wizyt i pieknych chlopczykow :-D

Przed pierwsza ciaza bardzo chcialam miec dziewczynke ale jak tylko zaszlam to wiedzialam ze bedzie chlopiec, ku radosci mojego meza :-) Teraz bardzo chcialabym miec dziewczynke i nie mam kompletnie zadnych przeczuc (a raczej wole sie nie nastawiac za bardzo zeby potem sie nie rozczarowac). Z moim malzem zalozylam sie o wynoszenie pieluch przez pierwsze 3 miesiace bo on jest przekonany ze bedzie kolejny chlop, chca mnie zdominowac noooo :-D A dzisiaj moj pierworodny przytulil sie do brzucha i mowi Luca, Luca :eek: Chyba tez jest przekonany ze bedzie braciszek :-D

gratuluje udanych wizyt i kolejnych kawalerów:-):-):-):-) no ja jestem ciekawa co to będzie w ostatecznym rankingu płci:-D

marta-l a wiesz że tego nie wiem? Nie pytałam. Powiedziałam po prostu że jestem w ciaży i czy będzie leczyć ze znieczuleniem. powiedziała, że tak, bo znieczulenie niczemu nie przeszkadza i będzie jak zawsze. Więcej nie pytałam...

wow ale mamy wysyp chłopaczków! masakra... Ale faktycznie ciekawe ile z nich okaże się jednak dziewczynkami...

Wszystkim po udanych wizytach gratuluję i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na kolejne:)

reklama
wow ale wieści:szok:
aniołeczek, cortina, nadika gratulacje udanych wizyt i zdrowych chłopaków:-)
kasiulec, gnidka, ladydo fajnie ze z dzidziami wszystko ok:)

ja mam wizytę 12 to bedzie 16 tydzień ale chyba usg nie bedzie i bedę czekac następne 3 tygodnie napoznanie plci...eh... ale śniło mi się, że chłopak bedzie:-D moje przeczucie o dziewczynce zanikło. zobaczymy czy do Was dołaczę z ogonkiem:-D

Do góry