reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Gratuluje udanych wizyt.
gnidka ja chyba bym nie wytrzymała gdybym miała robione tylko jedno USG. Mój lekarz robi mi co 4 tyg.
Teraz mam wizytę 17 września i tutaj nie bedzie USG bo mam się zgłosic ze względu na skracającą sie szyjkę i tylko mnie zbada. Boję się panicznie, ale mam nadzieje że bedzie dobrze.

Kasiulec w drugim trymestrze można dać znieczulenie. Ja rwałam ósemkę w 13 tygodniu i dostałam. Wprawdzie słabe ale skoro rwanie zęba mądrości wytrzymałam to Ty też dasz radę. Trzymam kciuki &&&&

dziękuję dziewczyny:) kasiulec a czemu miałabyś nie dostać znieczulenia? ja byłam u dentysty w 13 i 14 tygodniu i dostałam normalne znieczulenie jak zawsze. Pytała sie czy to tak można i czy nie szkodzi ciąży- pani dr twierdziła że znieczulenie nie ma nic do ciąży bo to się nie wchłania do organizmu.

aniołeczku z tego co wiem to nie powinnaś dostać normalnego znieczulenia tylko takie bez noradrenaliny. Chyba że u Twojej stomatolog takie jest normą bo dentyści wolą z noradrenaliną, pacjenci w sumie też zwłaszcza do ekstrakcji.

Byłam u lekarza i na 99%
its_a_boy_baby_congratulations_card-p137193447517847181b2icl_400.jpg

same chlopakiiii, masakra :-D

wczoraj wróciłam zbyt późno by pisać
dzidzia jest duża - z długości kości 19 tydzień :)
głowa 4cm :)

ale niestety nadal nie wiemy co... nasze słonko bawiło się pepowiną zasłaniając bardzo dokłanie TO miejsce :))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Do góry