reklama
nadika
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt.
gnidka ja chyba bym nie wytrzymała gdybym miała robione tylko jedno USG. Mój lekarz robi mi co 4 tyg.
Teraz mam wizytę 17 września i tutaj nie bedzie USG bo mam się zgłosic ze względu na skracającą sie szyjkę i tylko mnie zbada. Boję się panicznie, ale mam nadzieje że bedzie dobrze.
gnidka ja chyba bym nie wytrzymała gdybym miała robione tylko jedno USG. Mój lekarz robi mi co 4 tyg.
Teraz mam wizytę 17 września i tutaj nie bedzie USG bo mam się zgłosic ze względu na skracającą sie szyjkę i tylko mnie zbada. Boję się panicznie, ale mam nadzieje że bedzie dobrze.
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
gratuluje udanych wizyt-
aniołeczku- Gratuluje syneczka :-)
aniołeczku- Gratuluje syneczka :-)
anioleczek12341
dziękuję dziewczyny kasiulec a czemu miałabyś nie dostać znieczulenia? ja byłam u dentysty w 13 i 14 tygodniu i dostałam normalne znieczulenie jak zawsze. Pytała sie czy to tak można i czy nie szkodzi ciąży- pani dr twierdziła że znieczulenie nie ma nic do ciąży bo to się nie wchłania do organizmu.
aniołeczku z tego co wiem to nie powinnaś dostać normalnego znieczulenia tylko takie bez noradrenaliny. Chyba że u Twojej stomatolog takie jest normą bo dentyści wolą z noradrenaliną, pacjenci w sumie też zwłaszcza do ekstrakcji.
reklama
Ania1973G
Gratuluje udanych wizyt...
może u mnie ogonka zabraknie i będzie córcia?
może u mnie ogonka zabraknie i będzie córcia?