reklama
Deizzi
Fanka BB :)
Mi też brzuszek wyskoczył tak nagle (w przeciągu dnia czy dwóch) I tak nagle przybyło o ponad kg
A USG mam obiecane na następnej wizycie (10 września). Zobaczymy :-)
JA też idę 10 września
bela mi też się tak wydaje, bo coś za dużo tych mężczyzn
E... Wydaje Ci się chłopców lepiej rozpoznać, reszta to będzie dziewczynki i już po połowie
No ja też niestety nie znam płcy, ale nie wiem czemu jestem jakoś nastawiona na dziewczynkę i może jest to przeczucie, o którym wcześniej pisałyśmy Jak zobaczę na usg siusiaka to się zdziwię:-)
Ja mam taki sam tok myślenia
poli0105
Lady- powodzenia!!
anioleczek12341
Jestem po wizycie. Maluszek jest o tydzien większy niż wynika to z OM rośnie ładnie rusza się cały, ale nie waruje jakoś specjalnie. Bawił się swoją dłonią rozkładając i składając paluszko
Słyszałam bijące serduszko cudnieno i wyniki badań prawie ok- mam tylko jakieś bakterie w moczu dostałam na to urisept 3x2 i kolejna wizyta 09.10 Prawdopodobna płeć- chłopak
Słyszałam bijące serduszko cudnieno i wyniki badań prawie ok- mam tylko jakieś bakterie w moczu dostałam na to urisept 3x2 i kolejna wizyta 09.10 Prawdopodobna płeć- chłopak
sylwia_m18
aniołeczek gratuluje, no i witamy kolejnego chłopaka
ja byłam wczoraj u lekarza :-) standardowo badanie krwi, moczu itp. no i... słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa i jest wszystko dobrze :-) za 4 tygodnie usg i mam nadzieje, że dowiem się kto to tam w moim brzuszku siedzi ;-) niestety w Irlandii jest tylko jedno usg (chociaz miałam robione już w 9 tygodniu ze względu na krwawienia, czy wszytsko ok) wiec muszę poczekać do 20go tygodnia...
reklama