reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

fajnie, że wszystkie wizyty udane... nasza kontrolna dzisiaj o 20...może potwierdzimy czy to chłopiec czy dziewczynka będzie..., bo już dzisiaj rano z meżusiem mieliśmy alcje na allegro z kupowaniem pościeli ha ha ha

reklama
Mi też brzuszek wyskoczył tak nagle (w przeciągu dnia czy dwóch) :-D I tak nagle przybyło o ponad kg :eek:

A USG mam obiecane na następnej wizycie (10 września). Zobaczymy :-)

JA też idę 10 września :)

bela mi też się tak wydaje, bo coś za dużo tych mężczyzn :)

E... Wydaje Ci się chłopców lepiej rozpoznać, reszta to będzie dziewczynki i już :) po połowie :)

No ja też niestety nie znam płcy, ale nie wiem czemu jestem jakoś nastawiona na dziewczynkę i może jest to przeczucie, o którym wcześniej pisałyśmy:-D Jak zobaczę na usg siusiaka to się zdziwię:-)

Ja mam taki sam tok myślenia :)

Jestem po wizycie. Maluszek jest o tydzien większy niż wynika to z OM rośnie ładnie rusza się cały, ale nie waruje jakoś specjalnie. Bawił się swoją dłonią rozkładając i składając paluszko:)
Słyszałam bijące serduszko:) cudnie:)no i wyniki badań prawie ok- mam tylko jakieś bakterie w moczu dostałam na to urisept 3x2 i kolejna wizyta 09.10:) Prawdopodobna płeć- chłopak:)

ja byłam wczoraj u lekarza :-) standardowo badanie krwi, moczu itp. no i... słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa :-D i jest wszystko dobrze :-) za 4 tygodnie usg i mam nadzieje, że dowiem się kto to tam w moim brzuszku siedzi ;-) niestety w Irlandii jest tylko jedno usg (chociaz miałam robione już w 9 tygodniu ze względu na krwawienia, czy wszytsko ok) wiec muszę poczekać do 20go tygodnia...

reklama
Do góry