reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
Która ostatnia na mecie dla tej szampan i fajerwerki, może jeszcze dorzucimy wkładki laktacyjne w bonusie, a co tam! O o i jeszcze dorzucimy osobny wątek gratulacyjny "Dla ostatniej z wielkich", albo "Dla tej, która wygrała z systemem" ;)

A ja tu pisu pisua w zasadzie powinnam się iść owłosienia pozbywać przed wizytą. Maaaatko....

Ostatnia edycja:
cortina ja tam nie mam zamiaru czekać do marca bo mi to niepotrzebne :-D

osobiście chciałabym się pokulać jeszcze z 4 tygodnie, a potem niech się dzieje wola nieba hehe
ale może się zdarzyć i tak, że teraz wielkie problemy, już skurcze, a na końcu jeszcze przenoszę, a przenosić to ja nie chcę!

Gratuluje udanych wizyt;))

Poli z tymi szyjkami to roznie bywa, ja na jednej z wizyt mialam sliczna zamknieta bla bla bla a 3 dni potem w szpitalu mialam juz 2 cm rozwarcie...z ktorym przelezalam na patologii 3 tyg:)
Co do przenoszonych, ze dlugo i trudno przy porodzie to tez zalezy od tego jak Twoj organizm zareaguje na oksytocyne, znam laske ktora pod kroplowka zasnela:/ a u mnie wystarczylo kilka minut i skurcze sie na dobre zaczely, bo mimo ze odeszly mi wody to akcja porodowa w zasadzie stala a na ktg skurczy 0:/

Cortina ja jednak tez psuje i oddam Tobie i Poli ten przywilej czekania do 17 marca hehe

reklama
Gratuluję udanych wizyt:-)

Ja odebrałam moją morfologię i wszystkie parametry mam w normie, jedynie białko całkowite jest od 6 a ja mam 5,8 więc chyba nie jest źle. 2 stycznia idę zanieść wyniki do gin i zobaczymy co powie.

Ja w sumie jeśli chodzi o termin to na szarym końcu jestem (chociaż różnie bywa) więc mogę się przyłączyć:-), no chyba, że moja mała się nie okręci to wyciągną ją trochę wcześniej.

Do góry