reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
To i my się meldujemy po wizycie:tak:
Mała szacunkowo waży 1700, niestety obróciła się głowa do góry (cały czas leżała głową na dół) jeśli się nie obróci to w perspektywie cesarka. Poz tym z maleństwem wszystko ok, serduszko miarowo bije :-)

Jutro idę zrobić morfologię, bo cały czas mi drętwieją ręce i puchną, jeśli wyniki będą nieciekawe to czeka mnie wizyta w szpitalu buuu:-( mam nadzieję, że będzie dobrze.

Aniołeczku HBS to są przeciwciała czy tam antygen WZW B- zazwyczaj robi się je na początku ciąży ale teraz zalecają powtórzyć po 32tc. Coraz częściej szpital wymaga w komplecie dokumentów do porodu takiego wyniku z końca ciąży.

gratuluję pozytywnych wieści o maluszkach:-)
Cortina a zapowiadał się Olek na Aleksandra Wielkiego:-D chyba zmienił zdanie:-p
smoniczka nie martw się, mała jeszcze fiknie znowu głową do dołu, zobaczysz, moja Hanka też mi takie niespodzianki robiła, w 28 tyg. ułożona główkowo, a następnej wizycie znowu tyłkiem, na szczęście się opamiętała:-D

marta to ja na początku nie robiłam, dopiero teraz ginka kazała.
megipeg to masz małego olbrzymka:) podobnie jak ja- mój też podobno z tych większych:)
Gratuluję kolejnych udanych wizyt:)

Gratuluje udanych wozyt:)))
Lutowe maluszka widze roznej wielkosci:)) wazne ze zdrowe!!!!
Ja czekam jeszcze tydzien:) wtedy tez bedzie wymaz brany i mam nadzieje, ze moja gin. Da mi zielone swiatlo na rozpakowanie sie juz w dowolnym terminie:)
Choc jeszcze dwa tyg. Chcialabym wytrzymac:)

reklama
Do góry