reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

Jestem w szoku ile wy placicie za wizyte :eek:
ja rozumiem ze Warszawa czy inne duze miasta moga miec inne cennniki chociaz tego nie rozumiem, bo napewno w W-wie jest wiecej przytwanych gabinetow niz w Zg wiec i wieksza konkurencja powinni schodzic z cen zeby miec wiecej klientow a nie kasowac 300zl :eek: no chyba ze to jacys docenci czy innne wazne profesory :rofl2:
ja place 100 zl za badanie, usg i mila pogawedke i uwazam ze to tak srednio ;-)
300 zl w zyciu bym nie dala, dla mnie to kolosalna suma za wizyte trwajaca ile z 20 min ? soe cenia kurza lapa ;-):-p

reklama
kwasia ja wszystko rozumiem odnośnie usg tylko,że mój mały akurat ostatnio mierzony był w skończonym 20tygodniu. A teraz nawet wypada zalecane. Dlatego nie uważam,że przesadzam. A wczoraj zrobiła mi to na szybko tylko dlatego,żeby zobaczyć jakie jest jego tętno i całe usg trwało 2 min. Nic nie mierzyła.

na_cik ja nie mówie, że przesadzasz, fakt, w 20 tygodniu jak było robione to trochę dawno więc powinien lekarz zrobić i tak jak mówisz to zalecane...tak tylko napisałam odnośnie zbyt częstego USG ale u Ciebie to rzeczywiście dawno było... :no:

My po wizycie

Mała nadal siedzi na pupie :-p

Waga 1600 więc ponad 300 g w 13 dni przybrała :)

Wsio ok. warto było te 70 zł dać, bo mąż uradowany jeśli chodzi o poród lekarz dał mu szybką szkolę :-D odpowiedział na każde nasze pytanko więc jest ok.

Ania1973G to super że wszystko ok :) a Ty chciałabyś, żeby mała się obróciła ?? bo tu widzę bardzo różne "życzenia" były co do położenia dzieciaków i nie pamiętam, która co chciała :-p

Ania super wiesci:)))
Ja chetnie wskocze na Twoje cc:))

Cortina w Wawie duzo gabinetow ale i ludzi sporo, wiec ceny wysokie, mimo ze tyle gabinetow a o zapis na badanie czy usg od reki ciezko!!!! Zazwyczaj trzeba czekac kilka dni:/

Ja nie chce cc mogę oddać cięcie jak która chętna a wezmę poród naturalny :-D

biore :rofl2:
ania gdzie czujesz czkawke ? bo ja bardzo nisko po lewej, glowe chyba moj glon na pod moimi zebrami a nogi po prawej, ale za cholere nie wiem czy na 100% tylko sie domyslam, corka byla mnie problemowa wyraznie glowe po lewej czulam a nogi po prawej lezala panna wzdluz :-D

Cortina - ja jak czułam dzis po lewej czkawkę na dole prawie w pachwinie, czasem jest na środku a czasem po prawej ale zawsze bardzo nisko więc to typowe dla dzieci siedzących na dupce.

Głowa aktualnie pod prawymi żebrami :-D

reklama
Do góry