reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Jestem w szoku ile wy placicie za wizyte :eek:
ja rozumiem ze Warszawa czy inne duze miasta moga miec inne cennniki chociaz tego nie rozumiem, bo napewno w W-wie jest wiecej przytwanych gabinetow niz w Zg wiec i wieksza konkurencja powinni schodzic z cen zeby miec wiecej klientow a nie kasowac 300zl :eek: no chyba ze to jacys docenci czy innne wazne profesory :rofl2:
ja place 100 zl za badanie, usg i mila pogawedke i uwazam ze to tak srednio ;-)
300 zl w zyciu bym nie dala, dla mnie to kolosalna suma za wizyte trwajaca ile z 20 min ? soe cenia kurza lapa ;-):-p

reklama
kwasia ja wszystko rozumiem odnośnie usg tylko,że mój mały akurat ostatnio mierzony był w skończonym 20tygodniu. A teraz nawet wypada zalecane. Dlatego nie uważam,że przesadzam. A wczoraj zrobiła mi to na szybko tylko dlatego,żeby zobaczyć jakie jest jego tętno i całe usg trwało 2 min. Nic nie mierzyła.

na_cik ja nie mówie, że przesadzasz, fakt, w 20 tygodniu jak było robione to trochę dawno więc powinien lekarz zrobić i tak jak mówisz to zalecane...tak tylko napisałam odnośnie zbyt częstego USG ale u Ciebie to rzeczywiście dawno było... :no:

My po wizycie

Mała nadal siedzi na pupie :-p

Waga 1600 więc ponad 300 g w 13 dni przybrała :)

Wsio ok. warto było te 70 zł dać, bo mąż uradowany jeśli chodzi o poród lekarz dał mu szybką szkolę :-D odpowiedział na każde nasze pytanko więc jest ok.

Ania1973G to super że wszystko ok :) a Ty chciałabyś, żeby mała się obróciła ?? bo tu widzę bardzo różne "życzenia" były co do położenia dzieciaków i nie pamiętam, która co chciała :-p

Ania super wiesci:)))
Ja chetnie wskocze na Twoje cc:))

Cortina w Wawie duzo gabinetow ale i ludzi sporo, wiec ceny wysokie, mimo ze tyle gabinetow a o zapis na badanie czy usg od reki ciezko!!!! Zazwyczaj trzeba czekac kilka dni:/

Ja nie chce cc mogę oddać cięcie jak która chętna a wezmę poród naturalny :-D

biore :rofl2:
ania gdzie czujesz czkawke ? bo ja bardzo nisko po lewej, glowe chyba moj glon na pod moimi zebrami a nogi po prawej, ale za cholere nie wiem czy na 100% tylko sie domyslam, corka byla mnie problemowa wyraznie glowe po lewej czulam a nogi po prawej lezala panna wzdluz :-D

Cortina - ja jak czułam dzis po lewej czkawkę na dole prawie w pachwinie, czasem jest na środku a czasem po prawej ale zawsze bardzo nisko więc to typowe dla dzieci siedzących na dupce.

Głowa aktualnie pod prawymi żebrami :-D

reklama
Do góry