reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

a.m.g. trzymam kciuki, żeby maluszek grzecznie siedział przynajmniej do tego 37tc:-)

martusionek super, że wszystko dobrze z Twoim malcem. Swoją drogą duży już!:-D

Aniu gratuluje udanej wizyty i że z małą wszystko w porządku. Długą masz tą szyjkę, większość z nas ma połowę Twojej!:szok:

kwasia duży Ten Twój Robercik!:-) Hah wychodzi na to, że Twój gin wielbi swoje imię:-D

reklama
Witam lutóweczki ;)

Ja też dziś mam wizytę na godz. 14:00. Mam nadzieję, że będzie OK, ale jak zwykle się stresuję... Hemoglobina trochę podskoczyła po żelazie, ale nadal nisko, no i ciekawe co z moją szyjką.
Dziś idziemy rodzinnie, aby Weronika zobaczyła co w brzuszku siedzi i może wreszcie dowiemy się czy to braciszek czy siostrzyczka....?

Miłego zimowego dnia !!!!

dziewczyny ja za to chcialabym uniknac zbedych wizyt....wiec kurde co to moze byc i czy ktoras z was ma podobnie...otoz co jakis czas od 2 dni kłuje mnie w prawym boku blisko pachwiny....a dziś zakłuło po drugiej stronie...hmmmm

ja mam ostatnio często takie kłucia, czasem nie mogę się ruszyć tak boli, lekarz mi mówił że niektóre kobiety tak mają i nie jest to groźne.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!!!

ja mam ostatnio często takie kłucia, czasem nie mogę się ruszyć tak boli, lekarz mi mówił że niektóre kobiety tak mają i nie jest to groźne

nie wiem czy mam to samo o czym piszecie ale mnie czasami w lewej pachwinie coś zakłuje, ja to odczuwam tak jakby mnie ktoś prądem poraził:szok:
kingajanik, ja tez mam wizytę 19 grudnia:-)już się nie mogę doczekać

Ja po wizycie. Dziecię jest nadal chłopcem, rośnie prawidłowo, waży 1380 i leży głową w dół. Plamka w serduszku nadal jest i znowu usłyszałam, że mam się nią nie przejmować. Szyjka w porządku, łożysko też. Na moje bezsenności i bóle nic nie poradzi, taka ciąża... Mam odpoczywać, odsypiać w dzień i przestać siedzieć 8h przed kompem. Wszystko razem dało zwolnienie. Jeszcze nie wiem czy się z niego cieszyć czy nie.

reklama
Ja też po dzisiejszej wizycie ;)
Na szczęście z szyjką nic się nie zmieniło na gorsze. Byliśmy całą rodzinką i wreszcie dzidziuś ujawnił się - będzie trzecia dziewczynka ;)
Trochę żal, ale najważniejsze, że wszystko jest OK. Wyniki ciut lepsze i to najważniejsze, że nie gorzej....
Teraz już musimy wybrać imię dla dziewczynki, bo na razie brak porozumienia. Nasze typy to: Dominika, Patrycja lub Agata:tak:
Na razie ułożona jest miednicowo, ale to dopiero leci 30 tydzień, więc ma czas aby się obrócić i taką mam nadzieję ;)

Miłego wieczoru piątkowego, a ja chyba uciekam spać, bo jakaś słabość mnie opanowała
A jutro mam zamiar zrobić gołąbki;)

Do góry