reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

a.m.g. trzymam kciuki, żeby maluszek grzecznie siedział przynajmniej do tego 37tc:-)

martusionek super, że wszystko dobrze z Twoim malcem. Swoją drogą duży już!:-D

Aniu gratuluje udanej wizyty i że z małą wszystko w porządku. Długą masz tą szyjkę, większość z nas ma połowę Twojej!:szok:

kwasia duży Ten Twój Robercik!:-) Hah wychodzi na to, że Twój gin wielbi swoje imię:-D

reklama
Witam lutóweczki ;)

Ja też dziś mam wizytę na godz. 14:00. Mam nadzieję, że będzie OK, ale jak zwykle się stresuję... Hemoglobina trochę podskoczyła po żelazie, ale nadal nisko, no i ciekawe co z moją szyjką.
Dziś idziemy rodzinnie, aby Weronika zobaczyła co w brzuszku siedzi i może wreszcie dowiemy się czy to braciszek czy siostrzyczka....?

Miłego zimowego dnia !!!!

dziewczyny ja za to chcialabym uniknac zbedych wizyt....wiec kurde co to moze byc i czy ktoras z was ma podobnie...otoz co jakis czas od 2 dni kłuje mnie w prawym boku blisko pachwiny....a dziś zakłuło po drugiej stronie...hmmmm

ja mam ostatnio często takie kłucia, czasem nie mogę się ruszyć tak boli, lekarz mi mówił że niektóre kobiety tak mają i nie jest to groźne.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!!!

ja mam ostatnio często takie kłucia, czasem nie mogę się ruszyć tak boli, lekarz mi mówił że niektóre kobiety tak mają i nie jest to groźne

nie wiem czy mam to samo o czym piszecie ale mnie czasami w lewej pachwinie coś zakłuje, ja to odczuwam tak jakby mnie ktoś prądem poraził:szok:
kingajanik, ja tez mam wizytę 19 grudnia:-)już się nie mogę doczekać

Ja po wizycie. Dziecię jest nadal chłopcem, rośnie prawidłowo, waży 1380 i leży głową w dół. Plamka w serduszku nadal jest i znowu usłyszałam, że mam się nią nie przejmować. Szyjka w porządku, łożysko też. Na moje bezsenności i bóle nic nie poradzi, taka ciąża... Mam odpoczywać, odsypiać w dzień i przestać siedzieć 8h przed kompem. Wszystko razem dało zwolnienie. Jeszcze nie wiem czy się z niego cieszyć czy nie.

reklama
Ja też po dzisiejszej wizycie ;)
Na szczęście z szyjką nic się nie zmieniło na gorsze. Byliśmy całą rodzinką i wreszcie dzidziuś ujawnił się - będzie trzecia dziewczynka ;)
Trochę żal, ale najważniejsze, że wszystko jest OK. Wyniki ciut lepsze i to najważniejsze, że nie gorzej....
Teraz już musimy wybrać imię dla dziewczynki, bo na razie brak porozumienia. Nasze typy to: Dominika, Patrycja lub Agata:tak:
Na razie ułożona jest miednicowo, ale to dopiero leci 30 tydzień, więc ma czas aby się obrócić i taką mam nadzieję ;)

Miłego wieczoru piątkowego, a ja chyba uciekam spać, bo jakaś słabość mnie opanowała
A jutro mam zamiar zrobić gołąbki;)

Do góry