reklama
poli0105
Fanka BB :)
3mam kciuki za wizyty!!!;-)
dziewczyny ja za to chcialabym uniknac zbedych wizyt....wiec kurde co to moze byc i czy ktoras z was ma podobnie...otoz co jakis czas od 2 dni kłuje mnie w prawym boku blisko pachwiny....a dziś zakłuło po drugiej stronie...hmmmm
poli0105
dziewczyny ja za to chcialabym uniknac zbedych wizyt....wiec kurde co to moze byc i czy ktoras z was ma podobnie...otoz co jakis czas od 2 dni kłuje mnie w prawym boku blisko pachwiny....a dziś zakłuło po drugiej stronie...hmmmm
Nie raz czytałam, że kłucie czy ciągnięcie w pachwinach jest normalnie. Mi się zdarza ale w pochwie koło szyjki.
Aleksp też mam takie kłucia od kilku miesięcy- tylko ja najpierw miałam z lewej strony a teraz doszło z prawej- mój ginek stwierdził, że to Mały uciska na jakieś nerwy i nie kazał się tym przejmować. Także głowa do góry :-)
domikcw
ANIA gratulacje! ważne że z mała ok.
PATIK wisz ja juz chyba na nic nie liczę. wolę się nie nastawiac, że bedzie cc a potem mała zrobi fik a ja się załamie. bedzie co ma byc. jakoś musze urodzic ale gdyby mala tak została to wcale bym się nie obraziła
PATIK wisz ja juz chyba na nic nie liczę. wolę się nie nastawiac, że bedzie cc a potem mała zrobi fik a ja się załamie. bedzie co ma byc. jakoś musze urodzic ale gdyby mala tak została to wcale bym się nie obraziła
kwasia
melduje się po wizycie. Robert nadal pozostał Robertem super rośnie, lekarz jest zadowolony, nie ma zastrzeżeń. Młody waży 1688g i według wagi termin przesunął się na 5.02 z 22.02 ale lekarz powiedział żeby się nie sugerować bo właściwy to ten 22.02. Pytał też czy mamy wybrane imię dla dzidziola i jak mu powiedziałam, że Robert to stwierdził, że to bardzo piękne imię, jedno z piękniejszych jakie zna pomińmy fakt, że sam ma tak na imię
reklama
Gratiluje udanych wizyt kobitki))
Ja tez po wizycie juz mala jak narazie rosnie dobrze, glowka jest juz w dol)
Ginka powiedziala, ze mam trzymac diete i za 1,5 tyg. Powtorzyc badanie. Do szpitala nie chce mnie klasc, no chyba, ze na 2-3 dni w celu unormowania wynikow...oby nie
Kazala do konca 36 tc zaciskac nogi hehe
Przybralam tylko 0,7 kg wiec mam nie cale 8 na plus
Co dziwne kolejna wizyte mam dopiero na 3 stycznia...a to juz koniec 36 tc bedzie...
Ja tez po wizycie juz mala jak narazie rosnie dobrze, glowka jest juz w dol)
Ginka powiedziala, ze mam trzymac diete i za 1,5 tyg. Powtorzyc badanie. Do szpitala nie chce mnie klasc, no chyba, ze na 2-3 dni w celu unormowania wynikow...oby nie
Kazala do konca 36 tc zaciskac nogi hehe
Przybralam tylko 0,7 kg wiec mam nie cale 8 na plus
Co dziwne kolejna wizyte mam dopiero na 3 stycznia...a to juz koniec 36 tc bedzie...
Ostatnia edycja: