reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza

a.m.g trzymam mocno kciuki za Was, niech dzidzia jeszcze posiedzi w środku i nie spieszy się zbytnio na ten świat. Jeszcze ma trochę czasu.
Ja cały czas jestem w strachu by nie urodzić przed terminem, ostatnio dopadają mnie częściej skurcze i boję się że szyjka już skrócona na maksa;/ Wytrzymać jeszcze 6 tygodni!!

reklama
a.m.g. trzymamy mocno kciuki aby dzidzia jeszcze sobie grzecznie siedziała w brzuszku &&&&&&&&&&

megipegi
gratuluje udanej wizyty!!!

U nas tez ok Adaś rośnie zdrowo i jest już duży i wszystko na to wskazuje że starszy synek dostanie brata na urodziny:-) Adaś wazy 1940g i urządza zabawy z pępowiną, skubany zrobił sobie z niej lizaczka.

MARTUSIONEK gratuluje zdrowej dzidzi:)

no to i ja się melduje po wizycie:)
Lenka dalej jest Lenką:) jest sliczna. waży 1400g według pani doktor idealnie:) ma śliczny brzuszek, długie nózki i śliczne stópki. serduszko bije pieknie i głośno. następna wizyta 19 grudnia:) aaaaa no i lezy główką do góry i jak dla mnie moze tak zostac do samego porodu:p

amg dasz rade zaciskaj nogiiiiiiiiiii !!!

ja z 2 cm rozwarciem chodzilam 7 tyg. tzn lezalam bo dr kazal :tak: dodatkowo pod tylkiem kazal klasc poduszke zeby dziecko na szyjke nie naciskalo mega niewygodnie ale skutecznie to dziala :tak:

ale te nasze bobaski juz wielkie :)))

martusionek Twój Adaśko już duży chłopak:-) a Tomuś będzie miał piękny prezent:tak:
domikcw super wieści - Lena już teraz pokazuje, że długie nóżki będą jej atutem:tak: a to liczysz że będzie cc?;-)

Jeja, ale te wasze bobaski juz spore. GRATULACJE.

I my po wizycie.

Malutka ma się ok siedzi na pupie i nogami mamie kopie w samym dole brzucha tak jak myślałam.

Zmierzyć się ją dało tak pi razy oko bo cosik doktorkowi sie nie podobała główka w górze do mierzenie bo miała taki dziwny kształt waga ok 1200 g ale to ta dolna granica lekarz przypuszcza,że gdyby leżała główka w dół i dala sie lepiej zmierzyc było by więcej.

Szyjka nadal 6 cm więc mogę nawet w Zakopanem po górach pośmigać...:-D

Martusionek :-) już niezły kawał chłopa masz pod sercem :tak:

Domikcw gratuluję długonogiej Lenki :-)

Ania faktycznie tą długością szyjki to mogła byś się podzielić z potrzebującymi koleżankami :-) Gratulację udanej wizyty :tak:

reklama
amg dasz rade zaciskaj nogiiiiiiiiiii !!!

ja z 2 cm rozwarciem chodzilam 7 tyg. tzn lezalam bo dr kazal :tak: dodatkowo pod tylkiem kazal klasc poduszke zeby dziecko na szyjke nie naciskalo mega niewygodnie ale skutecznie to dziala :tak:

ale te nasze bobaski juz wielkie :)))

hehe przypomniało mi się, jak byłam niedobra to mama mi gadała, że przed porodem 2 miesiące leżała w szpitalu z cegłami pod pupą:p

Do góry