reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

a.m.g trzymam mocno kciuki za Was, niech dzidzia jeszcze posiedzi w środku i nie spieszy się zbytnio na ten świat. Jeszcze ma trochę czasu.
Ja cały czas jestem w strachu by nie urodzić przed terminem, ostatnio dopadają mnie częściej skurcze i boję się że szyjka już skrócona na maksa;/ Wytrzymać jeszcze 6 tygodni!!

reklama
a.m.g. trzymamy mocno kciuki aby dzidzia jeszcze sobie grzecznie siedziała w brzuszku &&&&&&&&&&

megipegi
gratuluje udanej wizyty!!!

U nas tez ok Adaś rośnie zdrowo i jest już duży i wszystko na to wskazuje że starszy synek dostanie brata na urodziny:-) Adaś wazy 1940g i urządza zabawy z pępowiną, skubany zrobił sobie z niej lizaczka.

MARTUSIONEK gratuluje zdrowej dzidzi:)

no to i ja się melduje po wizycie:)
Lenka dalej jest Lenką:) jest sliczna. waży 1400g według pani doktor idealnie:) ma śliczny brzuszek, długie nózki i śliczne stópki. serduszko bije pieknie i głośno. następna wizyta 19 grudnia:) aaaaa no i lezy główką do góry i jak dla mnie moze tak zostac do samego porodu:p

amg dasz rade zaciskaj nogiiiiiiiiiii !!!

ja z 2 cm rozwarciem chodzilam 7 tyg. tzn lezalam bo dr kazal :tak: dodatkowo pod tylkiem kazal klasc poduszke zeby dziecko na szyjke nie naciskalo mega niewygodnie ale skutecznie to dziala :tak:

ale te nasze bobaski juz wielkie :)))

martusionek Twój Adaśko już duży chłopak:-) a Tomuś będzie miał piękny prezent:tak:
domikcw super wieści - Lena już teraz pokazuje, że długie nóżki będą jej atutem:tak: a to liczysz że będzie cc?;-)

Jeja, ale te wasze bobaski juz spore. GRATULACJE.

I my po wizycie.

Malutka ma się ok siedzi na pupie i nogami mamie kopie w samym dole brzucha tak jak myślałam.

Zmierzyć się ją dało tak pi razy oko bo cosik doktorkowi sie nie podobała główka w górze do mierzenie bo miała taki dziwny kształt waga ok 1200 g ale to ta dolna granica lekarz przypuszcza,że gdyby leżała główka w dół i dala sie lepiej zmierzyc było by więcej.

Szyjka nadal 6 cm więc mogę nawet w Zakopanem po górach pośmigać...:-D

Martusionek :-) już niezły kawał chłopa masz pod sercem :tak:

Domikcw gratuluję długonogiej Lenki :-)

Ania faktycznie tą długością szyjki to mogła byś się podzielić z potrzebującymi koleżankami :-) Gratulację udanej wizyty :tak:

reklama
amg dasz rade zaciskaj nogiiiiiiiiiii !!!

ja z 2 cm rozwarciem chodzilam 7 tyg. tzn lezalam bo dr kazal :tak: dodatkowo pod tylkiem kazal klasc poduszke zeby dziecko na szyjke nie naciskalo mega niewygodnie ale skutecznie to dziala :tak:

ale te nasze bobaski juz wielkie :)))

hehe przypomniało mi się, jak byłam niedobra to mama mi gadała, że przed porodem 2 miesiące leżała w szpitalu z cegłami pod pupą:p

Do góry