reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
My mamy 5.12 na 18
kingajanik
Zaangażowana w BB
my tez 19 grudnia o 19
poli0105
my czekamy na 17 grudnia
Ja chyba zawsze idę co Ty, dredowa mamo(uwielbiam dredy, kiedyś byłam bliska ich zrobienia).
heheh, a mnie teraz jak chciała zapisać to był problem, bo a to święta,a to sylwester i dlatego wyszła data za 3 tygodnie,a nie za 4 tak jak zawsze, a mój mąż ściął jakoś z miesiąc po ślubie, bo mówił, że dokręcanie za bardzo boli i akurat wtedy firmę otwierał i chciał wyglądać poważnie
martusionek
A ja mam wizytę 5.12 i na 8.30:-)
my dziś po wizycie
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tc i ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego (7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia...
a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tc i ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego (7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia...
a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(
reklama
poli0105
my dziś po wizycie
No to rzeczywiście wielki Mój Leo w 29 tyg miał niecałe 1500g Nie martw sie wagą, nie mamy na nia wpływu często...Nie możesz też sobie odmawiać, przecież musisz jeść wszelkie produkty dla dobra dziecka!
Tylko nie rozumiem tych ruchomych terminów u niektórych z Was??? Nie jestem lekarzem, ale może po prostu dziecko jest większe, jaki to ma wpływ, że termin ulega aż takiej zmianie??
Ostatnia edycja: