reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
heheh, a mnie teraz jak chciała zapisać to był problem, bo a to święta,a to sylwester i dlatego wyszła data za 3 tygodnie,a nie za 4 tak jak zawsze, a mój mąż ściął jakoś z miesiąc po ślubie, bo mówił, że dokręcanie za bardzo boli i akurat wtedy firmę otwierał i chciał wyglądać poważnie

my dziś po wizycie ;)
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tc :szok: i ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego :eek: (7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia...
a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść :szok: :no: co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(

reklama
my dziś po wizycie ;)
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tc :szok: i ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego :eek: (7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia...
a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść :szok: :no: co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(

No to rzeczywiście wielki:) Mój Leo w 29 tyg miał niecałe 1500g:) Nie martw sie wagą, nie mamy na nia wpływu często...Nie możesz też sobie odmawiać, przecież musisz jeść wszelkie produkty dla dobra dziecka!

Tylko nie rozumiem tych ruchomych terminów u niektórych z Was??? Nie jestem lekarzem, ale może po prostu dziecko jest większe, jaki to ma wpływ, że termin ulega aż takiej zmianie??

Ostatnia edycja:
Do góry