reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

Wczoraj na wizycie moja pani doktor, bardzo ucieszyła się, że już mnie wypuścili ze szpitala, ale kazała się oszczędzać, bo stwierdziła, że jeżeli jest małe odklejanie się łożyska to może być niewidoczne na usg, więc ktg co tydzień jak najbardziej mam robić, do tego 13 grudnia idę na dodatkowe usg i z wynikiem do pani doktor 15 grudnia.

Lorena po 1 cc nikt oksy raczej porodu nie powinien u ciebie wywolywac, ja tez jestem po 1 cc i moj gin twierdzi ze lepszew moim wypadku drugie cc niz sn, mam nadzije tez ze moj maly lezy tylkiem do wyjscia :-p

Poprzednim razem całą ciążę była mowa o cc, bo mam nadciśnienie a skończyło się na próbie sn i dopiero później cc, więc wolę mieć 100% wskazanie do cc, bo znów ktoś stwierdzi, że poprzednia cc i nadciśnienie to za mało żeby robić cc.

Lorena moja bratowa rodziła 2 córki na Karowej, w porównaniu z Starynkiewicza warunki jak w parogwiazdkowym hotelu:-D:rofl2:, osobne sale porodowe, wyremontowane oddziały... tak samo szpital kliniczny i mają dobrą kadrę. Bratowa nie narzekała:biggrin2:

Fakt, że warunki są bez porównania lepsze na Karowej, ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego szpitala i ciągle nie wiem czy Starynkiwicza czy Karowa.

Kasiulec2, gdzie byłaś na IP?

reklama
O! Kochana! Jakim cudem udało Ci się tam do przychodni zapisać? Jak ja tam dzwoniłam w czerwcu to do stycznia nie ma numerków :szok:

no ja się zapisałam do lekarza(zaraz jak się dowiedziałam), który rok wcześniej prowadził ciąże mojej siostry, ale po 1 wizycie to On powiedział, że jednak nie będzie mógł się mną zajmować i mnie przepisał do swojej koleżanki, ale jestem bardzo zadowolona...słyszałam, że tam potem było ciężko z miejscami, bo właśnie moja koleżanka,która też ma termin na luty próbowała i jej powiedzieli, że dopiero za parę miesięcy będzie szansa

w sumie nie wiem, ale jeszcze ani razu tam nie spotkałam czekającej, która nie byłaby w ciąży, jedynie jakieś kobiety z oddziału ginekologicznego w szlafrokach przychodziły na USG, no i rodzice z malutkimi dziećmi, które się urodziły w tym szpitalu przychodzą na kontrole albo kobiety po porodzie na zdjęcie szwów

AGAOD super, że malenka zdrowa! niech sobie spokojnie rośnie kruszynka:)
CORTINA gratuluje udanej wizyty:) Oluś to ja wiem czy taki gigant?? chyba w normach się miesci. jak córcia tez taka była to nie masz co myślec.
LORENA, KASIULEC Jak trzeba się oszczedzac i chodzic na ktg to trzeba. ważne dzidzie są. oszczedzajcie się tam i wypoczywajcie:)

reklama
Do góry