Wczoraj na wizycie moja pani doktor, bardzo ucieszyła się, że już mnie wypuścili ze szpitala, ale kazała się oszczędzać, bo stwierdziła, że jeżeli jest małe odklejanie się łożyska to może być niewidoczne na usg, więc ktg co tydzień jak najbardziej mam robić, do tego 13 grudnia idę na dodatkowe usg i z wynikiem do pani doktor 15 grudnia.
Poprzednim razem całą ciążę była mowa o cc, bo mam nadciśnienie a skończyło się na próbie sn i dopiero później cc, więc wolę mieć 100% wskazanie do cc, bo znów ktoś stwierdzi, że poprzednia cc i nadciśnienie to za mało żeby robić cc.
Fakt, że warunki są bez porównania lepsze na Karowej, ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego szpitala i ciągle nie wiem czy Starynkiwicza czy Karowa.
Kasiulec2, gdzie byłaś na IP?
Lorena po 1 cc nikt oksy raczej porodu nie powinien u ciebie wywolywac, ja tez jestem po 1 cc i moj gin twierdzi ze lepszew moim wypadku drugie cc niz sn, mam nadzije tez ze moj maly lezy tylkiem do wyjscia
Poprzednim razem całą ciążę była mowa o cc, bo mam nadciśnienie a skończyło się na próbie sn i dopiero później cc, więc wolę mieć 100% wskazanie do cc, bo znów ktoś stwierdzi, że poprzednia cc i nadciśnienie to za mało żeby robić cc.
Lorena moja bratowa rodziła 2 córki na Karowej, w porównaniu z Starynkiewicza warunki jak w parogwiazdkowym hotelu, osobne sale porodowe, wyremontowane oddziały... tak samo szpital kliniczny i mają dobrą kadrę. Bratowa nie narzekała
Fakt, że warunki są bez porównania lepsze na Karowej, ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego szpitala i ciągle nie wiem czy Starynkiwicza czy Karowa.
Kasiulec2, gdzie byłaś na IP?