reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
1677 mała waży, wszystko ok i jestem zachwycona ślicznym zdjęciem, poza tym już jest główką w dół :-)

Ostatnia edycja:
Gratki dla wszystkich wizytujących - jak dobrze czytać o rosnących zdrowo maluszkach:tak::-)

kinga podróż na mazury z wlkp to długa droga, jak masz się oszczędzać to ja bym nie ryzykowała, tak jak dziewczyny piszą mąż powinien zrozumieć a nawet sam stwierdzić że to nie zbyt dobry pomysł. A teściowa no cóż - nie ona najważniejsza teraz - tylko dziecko i Ty!

chyba się wybiorę na USG prywatnie, w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do gina i też miałam co wizytę, teraz chodzę państwowo i na USG lekarz wysyła mnie średnio co 2 wizytę, ale moja ciekawość chyba zwycięży :-p Dawid pokazał mi siusiaczka dopiero w 30 tyg. mam nadzieję, że nie zmarnuję kasy i poznam płeć :-)

co do swędzenia to ja mam przeokrutną suchość stóp, w nocy smaruję ze 3/4 razy emolientami - chyba to nie jest oznaka niczego złego?:baffled:

Gratuluje kolejnych udanych wizyt.

Tym co mają szyjki krótkie to leżeć,leżeć,leżeć....
dbać o siebie i malutki.

Kinga ja bym nie jechała, jednak to kawał drogi jest więc lepiej w domu na spokojnie święta spędzić, pogadaj z mężem niech powie w rodzinie,że masz nakaz leżenia i tyle powinni zrozumieć.

Swoja drogą to ja mam chyba rekordowo długą szyjkę bo ostatnio 10.11 miała uwaga 6 cm więc ja to i na biegun do samego świętego Mikołaja mogę wyruszyć bez obaw :-D no chyba,że gin coś źle zmierzył ? :baffled:

reklama
i ja po wizycie. Wszystko ok i już na 100% będzie Franek. Szkrab leży ułożony miednicowo i ma czas do 32 tc aby się odwrócić. Dostałam też karte do liczenia ruchów płodu:)

Do góry