domikcw
Fanka BB :)
CORTINA jak ostatnio czytałam wypowiedzi na innych stronach to nawet 1 marzec nam nie pomorze, niektóre dziewczyny po obliczeniu macierzyński+4 tygodnie nawet z połowy marca się nie łapia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CORTINA jak ostatnio czytałam wypowiedzi na innych stronach to nawet 1 marzec nam nie pomorze, niektóre dziewczyny po obliczeniu macierzyński+4 tygodnie nawet z połowy marca się nie łapia
Madziku to teraz bierz grzecznie żelazo, może wzbogać dietę w warzywka i mięsko, a wyniki z pewnością sie poprawią &&&&
historia tej dziewczyny strasznie smutna trudno uwierzyć czasami w takie nieszczęścia:-( ja jak czytam o takich przypadkach to zaraz też płaczę:-( ale dla dobra tych naszych maluszków w brzuszku, lepiej nie czytać i nie rozmyślać
Cortina Ty to jesteś prawdziwy twardziel