reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
mój też wstydzioszek jest do tego tak się wiercił, że lekarz nie mógł mu ładnego zdjęcia zrobić :) ale usteczka i nosek udał się zobaczyć :)

gratuluje wam zdrowych dzieciaczków, to bardzo pocieszające:-D

my tez po wizycie, w czwartek u gin a dzisiaj na usg, wszystko wyszło dobrze udało się prawie wszystko zmierzyć i zbadać, prawie bo nasze dziecie było zbuntowane i pomimo wielu prób lekarza zasłoniło buzię dwiema rękami i nie dało sobie usteczek obejrzeć, ale z tego co się dało podejrzeć to buźka kształtna. Waży 480g i jest 100% facetem, lekarz przełączał na 3D i było wszystko super widać, takiego siusiaka już by nie ukrył:-D łożysko też mam na przedniej scianie, ale nie zagraża przodowaniem więc kazał się nie stresować, a szyjka nie mierzona ale zamknięta i w porządku. miesiąc temu miała 38mm.
i dostaliśmy płytkę z nagraniem na pamiątkę.
gratuluje udanej wizytki :-)

pojdeynek na szyjki macicy widze :-)

ja ostatnią wizytę miałam w piątek z wynikami cukru i całe szczęścicie wyniki ok. usg tez miałam co było dla mnie niespodzianką, bo nie liczyłam na nie a tu widziałam swego synka jak ruszał ustami, chyba coś mówił do mamy:-D waży 763g:szok: chyba będzie pulpecik.
A to mój synek w 20 t.c.

Załączniki

• zdjęcie2079.jpg
    zdjęcie2079.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 35
ZANETKA gratuluje zdrowej córci:) juz masz ponad pół kg szczęścia. uważaj na siebie.
KLOWEE no i u Ciebie wszystko ok. super wiesci. synuś zdrowy a to najważniejsze:) gratulacje!
MARTUSIONEK Tobie też gratuluje zdrowego syneczka. kluseczka ładnie rośnie. oby tak dalej:)

Hej dziewczynki, byłam dzisiaj u rodzinnego z moim kaszlem. Tak jak myślałam zapalenie oskrzeli i dostałam antybiotyk :-( byłam u tej pani doktor pierwszy raz bo zmieniliśmy przychodnię po przeprowadzce. Wyobraźcie sobie że zdjęłam bluzkę do badania a pani doktor nie zauważyła że jestem w ciąży:szok: jak jej powiedziałam który to tydzień to nie chciała uwierzyć, ale zrobiła się czerwona aż.

reklama
Do góry