reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
mój też wstydzioszek jest do tego tak się wiercił, że lekarz nie mógł mu ładnego zdjęcia zrobić :) ale usteczka i nosek udał się zobaczyć :)

gratuluje wam zdrowych dzieciaczków, to bardzo pocieszające:-D

my tez po wizycie, w czwartek u gin a dzisiaj na usg, wszystko wyszło dobrze udało się prawie wszystko zmierzyć i zbadać, prawie bo nasze dziecie było zbuntowane i pomimo wielu prób lekarza zasłoniło buzię dwiema rękami i nie dało sobie usteczek obejrzeć, ale z tego co się dało podejrzeć to buźka kształtna. Waży 480g i jest 100% facetem, lekarz przełączał na 3D i było wszystko super widać, takiego siusiaka już by nie ukrył:-D łożysko też mam na przedniej scianie, ale nie zagraża przodowaniem więc kazał się nie stresować, a szyjka nie mierzona ale zamknięta i w porządku. miesiąc temu miała 38mm.
i dostaliśmy płytkę z nagraniem na pamiątkę.
gratuluje udanej wizytki :-)

pojdeynek na szyjki macicy widze :-)

ja ostatnią wizytę miałam w piątek z wynikami cukru i całe szczęścicie wyniki ok. usg tez miałam co było dla mnie niespodzianką, bo nie liczyłam na nie a tu widziałam swego synka jak ruszał ustami, chyba coś mówił do mamy:-D waży 763g:szok: chyba będzie pulpecik.
A to mój synek w 20 t.c.

Załączniki

• zdjęcie2079.jpg
    zdjęcie2079.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 33
ZANETKA gratuluje zdrowej córci:) juz masz ponad pół kg szczęścia. uważaj na siebie.
KLOWEE no i u Ciebie wszystko ok. super wiesci. synuś zdrowy a to najważniejsze:) gratulacje!
MARTUSIONEK Tobie też gratuluje zdrowego syneczka. kluseczka ładnie rośnie. oby tak dalej:)

Hej dziewczynki, byłam dzisiaj u rodzinnego z moim kaszlem. Tak jak myślałam zapalenie oskrzeli i dostałam antybiotyk :-( byłam u tej pani doktor pierwszy raz bo zmieniliśmy przychodnię po przeprowadzce. Wyobraźcie sobie że zdjęłam bluzkę do badania a pani doktor nie zauważyła że jestem w ciąży:szok: jak jej powiedziałam który to tydzień to nie chciała uwierzyć, ale zrobiła się czerwona aż.

reklama
Do góry