reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Dziewczynki my już po wizycie. Synuś waży 783g co oznacza że troszkę zwolnił robienie ,,masy'' ale i tak mieści się w pojęciu ,,średniak'' jak na swój wiek :-) płeć potwierdzona-nawet na tak słabym sprzęcie jaki ma moja ginka męskość Wojtka nie ulega żadnej wątpliwości. Niestety mama dostała skierowanie na powtórną krzywą cukrową- tym razem 75g. Jak znowu wyjdzie źle to do poradni diabetologicznej mnie odeślą.

fajnie ze wojtek to wojtek i ze wszystko ok :)
wspolczuje glukozy po raz drugi ;)

Marta gratuluję udanej wizyty. Super że z małym wszystko ok.:-)

Ja też już po wizycie. U mnie wszystko ok. Mała rośnie jak na drożdżach. Dwa tygodnie temu na wizycie ważyła 380g, a dziś 650g.:confused: To już ponad pół kilo.:-) Serduszko bije prawidłowo. Jeśli chodzi o mnie to: szyjka odpowiedniej długości (47mm), zamknięta. Lekarz przestrzegał, abym nic nie nosiła na brzuchu i uważała, żeby się nie przewrócić, bo łożysko jest na przedniej ścianie.

reklama
gratuluje wam zdrowych dzieciaczków, to bardzo pocieszające:-D

my tez po wizycie, w czwartek u gin a dzisiaj na usg, wszystko wyszło dobrze udało się prawie wszystko zmierzyć i zbadać, prawie bo nasze dziecie było zbuntowane i pomimo wielu prób lekarza zasłoniło buzię dwiema rękami i nie dało sobie usteczek obejrzeć, ale z tego co się dało podejrzeć to buźka kształtna. Waży 480g i jest 100% facetem, lekarz przełączał na 3D i było wszystko super widać, takiego siusiaka już by nie ukrył:-D łożysko też mam na przedniej scianie, ale nie zagraża przodowaniem więc kazał się nie stresować, a szyjka nie mierzona ale zamknięta i w porządku. miesiąc temu miała 38mm.
i dostaliśmy płytkę z nagraniem na pamiątkę.

Do góry