reklama
Cortina
Fanka BB :)
Dziewczynki my już po wizycie. Synuś waży 783g co oznacza że troszkę zwolnił robienie ,,masy'' ale i tak mieści się w pojęciu ,,średniak'' jak na swój wiek :-) płeć potwierdzona-nawet na tak słabym sprzęcie jaki ma moja ginka męskość Wojtka nie ulega żadnej wątpliwości. Niestety mama dostała skierowanie na powtórną krzywą cukrową- tym razem 75g. Jak znowu wyjdzie źle to do poradni diabetologicznej mnie odeślą.
fajnie ze wojtek to wojtek i ze wszystko ok
wspolczuje glukozy po raz drugi
poli0105
Noo chłop jak dąb
Ania1973G
Marta, ale masz synka sporego
Glukozy po raz 2 nie zazdroszczę... oby była tym razem ok.
Glukozy po raz 2 nie zazdroszczę... oby była tym razem ok.
domikcw
MARTA gratuluje zdrowego chłopaczka. jak sobie byc menem to byc powodzenia na następnej glukozie.
Zanetka_22
Marta gratuluję udanej wizyty. Super że z małym wszystko ok.:-)
Ja też już po wizycie. U mnie wszystko ok. Mała rośnie jak na drożdżach. Dwa tygodnie temu na wizycie ważyła 380g, a dziś 650g. To już ponad pół kilo.:-) Serduszko bije prawidłowo. Jeśli chodzi o mnie to: szyjka odpowiedniej długości (47mm), zamknięta. Lekarz przestrzegał, abym nic nie nosiła na brzuchu i uważała, żeby się nie przewrócić, bo łożysko jest na przedniej ścianie.
Ja też już po wizycie. U mnie wszystko ok. Mała rośnie jak na drożdżach. Dwa tygodnie temu na wizycie ważyła 380g, a dziś 650g. To już ponad pół kilo.:-) Serduszko bije prawidłowo. Jeśli chodzi o mnie to: szyjka odpowiedniej długości (47mm), zamknięta. Lekarz przestrzegał, abym nic nie nosiła na brzuchu i uważała, żeby się nie przewrócić, bo łożysko jest na przedniej ścianie.
Ania1973G
Żanetko- super,że wsio ok.Szyjkę masz chyba najdłuższą z nas a z tym łozyskiem to naprawdę musisz uważać zwłaszcza jak przyjdą śniegi bo wtedy o wypadek nie trudno niestety.
poli0105
Eee ja jestem lepsza Moja szyjka to 5 cm:-) Przynajmniej 2 wizyty temu tak byłoZanetko, super wieści, oszczędzaj się!!!
reklama
gratuluje wam zdrowych dzieciaczków, to bardzo pocieszające
my tez po wizycie, w czwartek u gin a dzisiaj na usg, wszystko wyszło dobrze udało się prawie wszystko zmierzyć i zbadać, prawie bo nasze dziecie było zbuntowane i pomimo wielu prób lekarza zasłoniło buzię dwiema rękami i nie dało sobie usteczek obejrzeć, ale z tego co się dało podejrzeć to buźka kształtna. Waży 480g i jest 100% facetem, lekarz przełączał na 3D i było wszystko super widać, takiego siusiaka już by nie ukrył łożysko też mam na przedniej scianie, ale nie zagraża przodowaniem więc kazał się nie stresować, a szyjka nie mierzona ale zamknięta i w porządku. miesiąc temu miała 38mm.
i dostaliśmy płytkę z nagraniem na pamiątkę.
my tez po wizycie, w czwartek u gin a dzisiaj na usg, wszystko wyszło dobrze udało się prawie wszystko zmierzyć i zbadać, prawie bo nasze dziecie było zbuntowane i pomimo wielu prób lekarza zasłoniło buzię dwiema rękami i nie dało sobie usteczek obejrzeć, ale z tego co się dało podejrzeć to buźka kształtna. Waży 480g i jest 100% facetem, lekarz przełączał na 3D i było wszystko super widać, takiego siusiaka już by nie ukrył łożysko też mam na przedniej scianie, ale nie zagraża przodowaniem więc kazał się nie stresować, a szyjka nie mierzona ale zamknięta i w porządku. miesiąc temu miała 38mm.
i dostaliśmy płytkę z nagraniem na pamiątkę.