reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
MegiPegi gratuluje zdrowego synka.

Oluna - gratuluje panny zdrowej

Ja pierdziele a mnie ciąża totalnie odmóżdża :szok: pisze posta do MegiPeki, gratuluje sdrowego :) myślę co innego co innego klikam wstyd, wstyd, i często mam takie literówki oj często...

Megi Pegi gratuluję synka:) to teraz owocnego wybierania imienia:)
Oluna Gratuluję córeczki!
annaroksana super wieści - ale pamiąteczek ginek napstrykał:-D

gratuluję wszystkim udanych wizyt:-)
sama miałam dziś wizytę i wszystko w jak najlepszym porządku, posłuchaliśmy trochę tętna i już humorek na cały tydzień dobry:-D za 2 tyg mam zrobić test glukozowy:szok:

MEGIPEGI gratuluje zdrowego synusia:)! powodzenia w poszukiwaniu imienia
OLUNA gratuluje księżniczki!:)
AGAOD bicie serducha to najpiękniejszy odgłos jaki moze usłyszec mama w ciąży:) gratulacje!

za mnie bardzo proszę trzymac jutro kciuki koło 15:15. połówkowe... juz się boje... ciekawe czy mojej malej nic nie wyrosło:-D

Antonio pozdrawia wszystkie ciotki z BB :-D waży 496g. I nie ma rozszczepu :-) jestem zdrowy i przystojny ;-);-)

Załączniki

• 23102012384.jpg
    23102012384.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry