reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
MegiPegi gratuluje zdrowego synka.

Oluna - gratuluje panny zdrowej

Ja pierdziele a mnie ciąża totalnie odmóżdża :szok: pisze posta do MegiPeki, gratuluje sdrowego :) myślę co innego co innego klikam wstyd, wstyd, i często mam takie literówki oj często...

Megi Pegi gratuluję synka:) to teraz owocnego wybierania imienia:)
Oluna Gratuluję córeczki!
annaroksana super wieści - ale pamiąteczek ginek napstrykał:-D

gratuluję wszystkim udanych wizyt:-)
sama miałam dziś wizytę i wszystko w jak najlepszym porządku, posłuchaliśmy trochę tętna i już humorek na cały tydzień dobry:-D za 2 tyg mam zrobić test glukozowy:szok:

MEGIPEGI gratuluje zdrowego synusia:)! powodzenia w poszukiwaniu imienia
OLUNA gratuluje księżniczki!:)
AGAOD bicie serducha to najpiękniejszy odgłos jaki moze usłyszec mama w ciąży:) gratulacje!

za mnie bardzo proszę trzymac jutro kciuki koło 15:15. połówkowe... juz się boje... ciekawe czy mojej malej nic nie wyrosło:-D

Antonio pozdrawia wszystkie ciotki z BB :-D waży 496g. I nie ma rozszczepu :-) jestem zdrowy i przystojny ;-);-)

Załączniki

• 23102012384.jpg
    23102012384.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry