reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

Martunia wspólczuje tych chorych oskrzeli.
Gratulacje za reszte wizyt!!
Moja córeczka dziś na wizycie była bardziooo grzeczna wszystko dała podglądnąć;)
Waży ponad 530 gram I wszystko w najlepszym porządku co widać na foteczkach.
Tylko do rodzinnego jeszcze po pozwolenie na lot do Londynu. IMAG0144.jpgIMAG0143.jpgIMAG0142.jpgIMAG0141.jpg

reklama
Annaroksana ślicznia niunia, gratuluję udanej wizyty

Ania mój brzuszek jest widoczny, trzeba mieć coś na oczach żeby nie zauważyć. Miałam dżinsy ciążowe więc też powinny dać jej do myślenia, w ręku trzymałam kartę ciąży. Po prostu kretynka nie lekarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć dziewczyny, my już 1,5 tygodnia po połówkowym, ale zaraz po nim wyjeżdżaliśmy na tydzień więc nie było kiedy napisać ;)
Maluch anatomicznie w pełni zdrowy, żadnych zewnętrznych wad nie wykryto :) w najbliższy czwartek regularna wizyta u gin, pewnie dostanę skierowanie na glukozę :no:
no i ujawniło się to nasze Maleńkie Szczęście :)
informuję więc, że nasz Maluszek dołącza do armii babyboomowych Chłopców :) tatuś jest mega dumny :-D niestety jeszcze jest bezimienny :zawstydzona/y: mamy problem z imieniem dla Niego :-( ciężko będzie nam coś wybrać :sad:

megiPegi gratulacje poznania płuci malca:)

No i wszystkim oczywiście winszuję udanych wizyt:)

marta co to za lekarka co nie odróżnia ciążowego brzucha? ech ci nasi "specjaliści" pożal się Boże....

reklama
Do góry