reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Martka - kuruj się a lekarka chyba z lekka ślepa, sama nie mam zbyt dużego brzuszka, ale bez ubrania nie da sie go nie zauwazyć.
Annaroksana - super,że dzidziolek dał, się obejrzeć, pomierzyc i że wsio z nim ok.
Annaroksana - super,że dzidziolek dał, się obejrzeć, pomierzyc i że wsio z nim ok.
Annaroksana ślicznia niunia, gratuluję udanej wizyty
Ania mój brzuszek jest widoczny, trzeba mieć coś na oczach żeby nie zauważyć. Miałam dżinsy ciążowe więc też powinny dać jej do myślenia, w ręku trzymałam kartę ciąży. Po prostu kretynka nie lekarz
Ania mój brzuszek jest widoczny, trzeba mieć coś na oczach żeby nie zauważyć. Miałam dżinsy ciążowe więc też powinny dać jej do myślenia, w ręku trzymałam kartę ciąży. Po prostu kretynka nie lekarz
domikcw
MARTA kuruj się kochana trzeba wylezec to paskudztwo a pani doktor może zapomniala okularków
ANNAROKSANA śliczna ta Twoja księżniczka i jaka fotogeniczna gratulacje!
ANNAROKSANA śliczna ta Twoja księżniczka i jaka fotogeniczna gratulacje!
cześć dziewczyny, my już 1,5 tygodnia po połówkowym, ale zaraz po nim wyjeżdżaliśmy na tydzień więc nie było kiedy napisać
Maluch anatomicznie w pełni zdrowy, żadnych zewnętrznych wad nie wykryto w najbliższy czwartek regularna wizyta u gin, pewnie dostanę skierowanie na glukozę
no i ujawniło się to nasze Maleńkie Szczęście
informuję więc, że nasz Maluszek dołącza do armii babyboomowych Chłopców tatuś jest mega dumny niestety jeszcze jest bezimienny mamy problem z imieniem dla Niego :-( ciężko będzie nam coś wybrać
Maluch anatomicznie w pełni zdrowy, żadnych zewnętrznych wad nie wykryto w najbliższy czwartek regularna wizyta u gin, pewnie dostanę skierowanie na glukozę
no i ujawniło się to nasze Maleńkie Szczęście
informuję więc, że nasz Maluszek dołącza do armii babyboomowych Chłopców tatuś jest mega dumny niestety jeszcze jest bezimienny mamy problem z imieniem dla Niego :-( ciężko będzie nam coś wybrać
annaroksana
Megi Pegi gratuluję synusia!!!
anioleczek12341
megiPegi gratulacje poznania płuci malca
No i wszystkim oczywiście winszuję udanych wizyt
marta co to za lekarka co nie odróżnia ciążowego brzucha? ech ci nasi "specjaliści" pożal się Boże....
No i wszystkim oczywiście winszuję udanych wizyt
marta co to za lekarka co nie odróżnia ciążowego brzucha? ech ci nasi "specjaliści" pożal się Boże....
sylwia_m18
Gratuluje udanych wizyt.
Megipegi gratuluje synusia
Megipegi gratuluje synusia
reklama
Zanetka_22
MegiPegi gratuluję udanej wizyty i poznania płci maluszka
Marta kuruj się tam kuruj i szybko wracaj do zdrówka.
Marta kuruj się tam kuruj i szybko wracaj do zdrówka.