reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Ja idę na 14:20
poli0105
Wpadam na chwilę, bo zaraz jadę nasze new auto oglądać Z dziudziulkiem wszystko wzorowo:-), szyjka też świetnie Chłopak na 1000%. Gin powiedział, że jak przy porodzie wyjdzie coś innego to swojego siusiaka da sobie obciąć Leoś waży ponad 600g. Duszności niestety sa normalne, twardnienie macicy też. Na bóle pleców mogę smarować się ketanolem lub amolem.
martik77
Poli- same dobre wiadomosci super! To teraz szalenstwo na niebiesko pelne, co?)) i dobrze wiedziec, ze mozna smarowac ketanolem- bo myslalam, ze to jedna z rzeczy zabronionych w ciazy.
A co do lozyska dziewczyny, to u mnie jest z przodu i nisko, tak jak u Gosi, wiec pewnie dlatego mamy sobie"dac na wstrzymanie";-)
A co do lozyska dziewczyny, to u mnie jest z przodu i nisko, tak jak u Gosi, wiec pewnie dlatego mamy sobie"dac na wstrzymanie";-)
Ania1973G
Poli gratki dobrych wieści... czytałam o ketonalu,że w III trymestrze niewskazany bo może wydłużać ciąze i powodowac u noworodka nadciśnienie płucne więc ja bym nie ryzykowała ,że będe śmigac do 42 tyg i potem na wywoływanie, no chyba,że ból mnie mega dopadnie...
Ostatnia edycja:
poli0105
On ma teksty niezłe np. pytałam o nitkę krwi po sexie a on, że to normalne, ale zawsze powtarza swoim pacjentkom, że sex w ciąży to tak na pół gwizdka a nie żeby wyć do księżyca Z tym ketonolem to ja wiem, ze ostrożnie, w sumie nie nastawiam się, by go używać, lepiej dmuchać na zimne. I DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKI!!!
No i muszę zrobić znów badania, w tym glukoza, ale po 24 tyg.
No i muszę zrobić znów badania, w tym glukoza, ale po 24 tyg.
sylwia_m18
Poli gratuluje dobrych wieści. Lekarz z poczuciem humoru to dobrze
reklama
nadika
u mnie po wzycie ok. Okazało się że to nic groźnego a szyjka nawet się wydłużyła i ma teraz 3cm a początkowo był skrócona do 2,5cm,
Ta wydzielina co się pojawiła to mogła być interakcja dwóch leków luteiny którą biorę od początku i floragynu,który teraz brałam 2 razy w tygodniu.
Ta wydzielina co się pojawiła to mogła być interakcja dwóch leków luteiny którą biorę od początku i floragynu,który teraz brałam 2 razy w tygodniu.