reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Poli fajnie, że wszystko ok. Oby Twój gin przy porodzie nie musiał oddawać swoich jajek:-D Ale skoro taki pewny to chyba mu to nie grozi.:-)

Gnidka widzisz, po co się tak martwiłaś:rofl2: Wiedziałam, że u Ciebie będzie wszystko dobrze:laugh2: Super wieści:-D

Nadika, a to nie pisałaś o luteinie, albo nie doczytałam:) Ja po niej też dużo wydzieliny miałam:)

No dziewczyny, powiem Wam, że mój gin jest świetny, jestem bardzo zadowolona, mimo, że sprzęt ma słaby i kasuje stówkę za każdym razem (przy długim usg 150). Mogę dzwonić o każdj porze do niego i zawsze pomoże. Bardzo liczę, że trafię na niego przy porodzie.

Melduje się po wizycie, z małym wszystko dobrze waży 470g usg było szybkie, niemam żadnych zdjęć bo za tydzień mam prenatalne i wtedy będzie dokładnie oglądany i mierzony.
Mam zakaz seksu przez bolące wejście do pochwy, muszę robić nasiadówki z tantum rosa, lekarza to zaniepokoiło bo może się z tego zrobić jakiś guz na b ale niestety nie pamiętam nazwy. Zmierzył mi szyjke wyszło 32mm muszę też liczyć twardnienia brzucha i jak będą częstsze to się zgłosić.

reklama
Do góry