reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Gosiu- gratuluje synusia i dobrych wiadomosci!!!:) Ja tez mam lozysko na przedniej scianie i raczej wskazanie na wstrzymanie sie od "spraw intymnych"- jak to napisalas:))) Wychodzi, ze na wyspie rowniez srednia z forum lutoweczek zostanie zachowana:tak:, 3 ogonki na jedna dziewuszke:rofl2:

reklama
Gosiu super, że u Ciebie wszystko ok, gratuluję synka. Mi ostatnio lekarz też powiedział, że mam łożysko na przedniej ścianie, ale nic nie mówił o sprawach intymnych .. I nie wiem teraz czy przyczyną powstrzymania się od seksu jest łożysko na przedniej ścianie czy to, że masz nisko łożysko?

Poli trzymam kciuki &&&&

Gosia - gratuluję synusia :tak: Mimo wszystko na następnej wizycie dopytałabym się ponownie o płeć ;-) Ciesze się, że ogólnie wszytsko OK, że ciąża przebiega prawidłowo, to najważniejsze :tak:

Też się zastanawiam jak to jest z seksem i łozyskiem. Też mam na przedniej ścianie, ale dr nic nie wspominała na ten temat... może faktycznie chodzi o to niskie położenie łożyska.

poli - trzymam kciuki za wizytę :-) Ja niby mam fotke z dowodem męskości mam ale taka nie wyraźną. Z Mikim było inaczej, bo ewidentnie było wszystko widać... tu... ja osobiście nie wiem, czy to suisak czy pępowina. Licze że 3D rozwije wszelkie wątpliwości :tak: (tylko to jeszcze 9 dni...)

mi się wydaje, że to o niskie ułożenie łożyska chodzi...
ja na 100% się na chłopca nie nastawiam :-D z Mikołajem też sama dobrze widziałam i to właśnie na 3d pokazał od razu swoje klejnoty, ale tutaj to może lekarz to widzi, a ja nie dlatego pewności nie mam hehe jak coś się od razu rzuca w oczy to rzecz jasna, a tak to nie :-D

Na pewno chodzi o nisko położone łożysko. Ja też mam na przedniej ścianie i mamy wolną rękę ;-) może też być tak,że łożysko wykazuje jakieś oznaki przodowania jak jest nisko i to jest przeciwwskazanie :tak:

reklama
Gosia gratuluję wizytki i zdrowego synusia:)

Z Iza mialam łożysko na przedniej ścianie i nie było mowy o braku seksu:) więc stawiam na to, że chodzi o to że jest nisko

Trzymam kciuki za Wasze wizyty;)
Ja czekam teraz cierpliwie do 8 listopada:/

Do góry