reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

Gosiu- gratuluje synusia i dobrych wiadomosci!!!:) Ja tez mam lozysko na przedniej scianie i raczej wskazanie na wstrzymanie sie od "spraw intymnych"- jak to napisalas:))) Wychodzi, ze na wyspie rowniez srednia z forum lutoweczek zostanie zachowana:tak:, 3 ogonki na jedna dziewuszke:rofl2:

reklama
Gosiu super, że u Ciebie wszystko ok, gratuluję synka. Mi ostatnio lekarz też powiedział, że mam łożysko na przedniej ścianie, ale nic nie mówił o sprawach intymnych .. I nie wiem teraz czy przyczyną powstrzymania się od seksu jest łożysko na przedniej ścianie czy to, że masz nisko łożysko?

Poli trzymam kciuki &&&&

Gosia - gratuluję synusia :tak: Mimo wszystko na następnej wizycie dopytałabym się ponownie o płeć ;-) Ciesze się, że ogólnie wszytsko OK, że ciąża przebiega prawidłowo, to najważniejsze :tak:

Też się zastanawiam jak to jest z seksem i łozyskiem. Też mam na przedniej ścianie, ale dr nic nie wspominała na ten temat... może faktycznie chodzi o to niskie położenie łożyska.

poli - trzymam kciuki za wizytę :-) Ja niby mam fotke z dowodem męskości mam ale taka nie wyraźną. Z Mikim było inaczej, bo ewidentnie było wszystko widać... tu... ja osobiście nie wiem, czy to suisak czy pępowina. Licze że 3D rozwije wszelkie wątpliwości :tak: (tylko to jeszcze 9 dni...)

mi się wydaje, że to o niskie ułożenie łożyska chodzi...
ja na 100% się na chłopca nie nastawiam :-D z Mikołajem też sama dobrze widziałam i to właśnie na 3d pokazał od razu swoje klejnoty, ale tutaj to może lekarz to widzi, a ja nie dlatego pewności nie mam hehe jak coś się od razu rzuca w oczy to rzecz jasna, a tak to nie :-D

Na pewno chodzi o nisko położone łożysko. Ja też mam na przedniej ścianie i mamy wolną rękę ;-) może też być tak,że łożysko wykazuje jakieś oznaki przodowania jak jest nisko i to jest przeciwwskazanie :tak:

reklama
Gosia gratuluję wizytki i zdrowego synusia:)

Z Iza mialam łożysko na przedniej ścianie i nie było mowy o braku seksu:) więc stawiam na to, że chodzi o to że jest nisko

Trzymam kciuki za Wasze wizyty;)
Ja czekam teraz cierpliwie do 8 listopada:/

Do góry