reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Cortina możesz mi coś więcej napisać o tej korze dębu? Jak się to robi? Mam poprostu kupić w aptece np taką: Kora dębu, zioło pojedyncze, 50g - porównaj ceny - NOKAUT.pl i zaparzyć jak zwykłe ziółka?
Z tego co słyszałam to nasiadówek w ciąży robić nie można, ale może się mylę?
Chodzi chyba o to,że nasiadówka,żeby miała swój sens musi być w jak najcieplejszej wodzie a taka w ciąży jest zabroniona, a może o coś innego. Jeśli już to przemywać wacikami.
Chodzi chyba o to,że nasiadówka,żeby miała swój sens musi być w jak najcieplejszej wodzie a taka w ciąży jest zabroniona, a może o coś innego. Jeśli już to przemywać wacikami.
Ostatnia edycja:
Ania1973G
Sylwia - oby nasiadówki pomogły... super,że z maluszkiem ok.
sylwia_m18
Z tego co słyszałam to nasiadówek w ciąży robić nie można, ale może się mylę?
Zalecenie lekarza więc się słucham, woda ma być ciepła ale żeby nie parzyła, ja słyszałam też o nasiadówkach naprzemian w zimnej i ciepłej wodzie. Zaopatrzyłam się w korę dębu a jutro mi siostra przywiezie tantum rosa
Cortina
Cortina możesz mi coś więcej napisać o tej korze dębu? Jak się to robi? Mam poprostu kupić w aptece np taką: Kora dębu, zioło pojedyncze, 50g - porównaj ceny - NOKAUT.pl i zaparzyć jak zwykłe ziółka?
dokladnie tak ! kilka razy dziennie, podmywanie i nasiadowki
Ja też po wizycie, ale czuję lekki niedosyt bo miałam mieć połówkowe, ale okazało się, że maleństwo jest za małe i nie za wiele da się zbadać :-( i kolejną wizytę mam 30 czyli za dwa tygodnie. Jak lekarz usłyszał, że jestem w 20 tygodniu to od razu bez robienia USG stwierdził, że troszkę za wcześnie przyszłam, ale mimo to spróbował coś tam pomierzyć, głównie serduszko.
Jedyny plus, a raczej plusik to taki, że najprawdopodobniej będzie DZIEWUSZKA :-) ale to nie na 100% bo leżała do góry dupcią i też za wiele nie było widać, ale pan doktor stwierdził, że raczej dziewczynka :-)
Sylwia super, że z maleństwem ok :-)
Jedyny plus, a raczej plusik to taki, że najprawdopodobniej będzie DZIEWUSZKA :-) ale to nie na 100% bo leżała do góry dupcią i też za wiele nie było widać, ale pan doktor stwierdził, że raczej dziewczynka :-)
Sylwia super, że z maleństwem ok :-)
domikcw
uuu ale nam się tu zakazów seksikowych zrobiło dacie rady dziewczyny
GOSIA gratuluje zdrowego chłopaczka no i miana królowej
POLI to teraz możesz szalec z zakupami dla synusia, najwyżej lekarz da swój sprzęt i wymieni wyprawkę na różową
NADIKA dobrze, że szyjka się wydłuża. lezenie popłaca
SYLWIA najważniejsze że wszystko ok
SMONICZKA gratuluje dziewuszki grono nam rośnie
GOSIA gratuluje zdrowego chłopaczka no i miana królowej
POLI to teraz możesz szalec z zakupami dla synusia, najwyżej lekarz da swój sprzęt i wymieni wyprawkę na różową
NADIKA dobrze, że szyjka się wydłuża. lezenie popłaca
SYLWIA najważniejsze że wszystko ok
SMONICZKA gratuluje dziewuszki grono nam rośnie
sylwia_m18
Smoniczka gratuluje córki
Dziękuje za miłe słowa i rady
Póki co mój zakaz jest tylko na tydzień więc damy radę zresztą i tak męża w domu niema
Dziękuje za miłe słowa i rady
Póki co mój zakaz jest tylko na tydzień więc damy radę zresztą i tak męża w domu niema
reklama
poli0105
Smoniczka, super wieściDDDD Twój gin widać ma bardzo słaby sprzęt, skoro twierdzi, że nie da rady pomiarów zrobićJa byłam w skończonym 19 tyg, ale tamten lekarz miał sprzęt super wypad 3d.