reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie- brak okresu testy dalej pozytywne

reklama
Witam 03.06 zrobiłam czuły test ciążowy wyszła słaba kreseczka w tym samym dniu dostałam jednorazowe plamienie odczekałam kilka dni i w sobotę zrobiłam betę. Betę odebrałam w poniedziałek 10.06 wynik wyszedł 10 HCG w tym samym dniu dostałam plamień jasnoczerwonej krwi. Umówiłam się na wizytę u ginekologa i kolejnego dnia pojechałam na wizytę. Ginekolog zrobił USG i stwierdził że doszło do poronienia samoistnego, kazał mi się wstawić w 8 dniu cyklu po miesiaczce. Krwawienie trwało niecałe 5 dni. Dziś 06.07 zrobiłam test ale tym razem nie ten najczulszy i wyszedł pozytywny, miesiączki dalej brak. Czy jest możliwe że lekarz się pomylił? W poniedziałek mam zamiar powtórzyć betę, ale boje się że coś może być nie tak z organizmem po samoistnym oczyszczeniu się. Czy ktoś z was może miała taki przypadek?Zobacz załącznik 1645623
Ja również poleciałbym na Twoim miejscu na betę żeby sprawdzić czy jest wzrost i zrobiłabym po 2 dniach drugą

Witam 03.06 zrobiłam czuły test ciążowy wyszła słaba kreseczka w tym samym dniu dostałam jednorazowe plamienie odczekałam kilka dni i w sobotę zrobiłam betę. Betę odebrałam w poniedziałek 10.06 wynik wyszedł 10 HCG w tym samym dniu dostałam plamień jasnoczerwonej krwi. Umówiłam się na wizytę u ginekologa i kolejnego dnia pojechałam na wizytę. Ginekolog zrobił USG i stwierdził że doszło do poronienia samoistnego, kazał mi się wstawić w 8 dniu cyklu po miesiaczce. Krwawienie trwało niecałe 5 dni. Dziś 06.07 zrobiłam test ale tym razem nie ten najczulszy i wyszedł pozytywny, miesiączki dalej brak. Czy jest możliwe że lekarz się pomylił? W poniedziałek mam zamiar powtórzyć betę, ale boje się że coś może być nie tak z organizmem po samoistnym oczyszczeniu się. Czy ktoś z was może miała taki przypadek?Zobacz załącznik 1645623

Zmień lekarza.
Przecież oczywiste, że powinnaś zrobić przyrost. Teraz to może być wszystko.

U mnie np tak wyglądała ciąża pozamaciczna 🤷‍♀️

To prawdopodobnie to następna ciąża. Daj znać jak wyniki, trzymam kciuki 😉
Zrobiłam betę i beta wyszła wysoka mam nadzieję że to jednak następna ciąża ☺️
Screenshot_20240708-142438~2.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry