Krainka
Fanka BB :)
GratulacjeBeta poszła w górę więc pozostaje teraz tylko wizyta u lekarza by upewnić się że wszystko w porządku Zobacz załącznik 1646498
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeBeta poszła w górę więc pozostaje teraz tylko wizyta u lekarza by upewnić się że wszystko w porządku Zobacz załącznik 1646498
Byłam dzisiaj u lekarza i nic nie widać lekarz zalecił mi przyjść w wtorek na ponowne badanie, ale również stwierdził że może to być ciąża pozamacicznaGratulacje
Oczywiście. U mnie pęcherzyk w jajowodzie pokazał się dopiero przy becie 1,5 tysiąca. To był 8tcByłam dzisiaj u lekarza i nic nie widać lekarz zalecił mi przyjść w wtorek na ponowne badanie, ale również stwierdził że może to być ciąża pozamaciczna
Tylko czy w ciąży pozamacicznej może być tak duże stężenie bety?
Dokładnie tak jak pisze Kitsune może jeszcze być za wcześnie na widoczność pęcherzyka.Byłam dzisiaj u lekarza i nic nie widać lekarz zalecił mi przyjść w wtorek na ponowne badanie, ale również stwierdził że może to być ciąża pozamaciczna
Bardzo mi przykro Podwyższony poziom hormonu betaHCG we krwi po poronieniu może utrzymywać się do kilku tygodni ( tak mówił mi lekarz). Najlepiej ponownie wykonać bete aby sprawdzicz czy poziom jej spada.Badałaś betę później? Byłaś na USG kontrolnym?
Jeśli w środę miałaś bete 667, to jest spora szansa, że w czwartek lekarz nie zobaczył, bo beta nie osiągnęła 1 tysByłam dzisiaj u lekarza i nic nie widać lekarz zalecił mi przyjść w wtorek na ponowne badanie, ale również stwierdził że może to być ciąża pozamaciczna
Jednak się udało ponad 4 tydzień ciąży. Kamień spadł mi z serca jak jednak dowiedziałam się że ciąża jest prawidłowo umiejscowiona. Ale jesteśmy na podtrzymaniu i lekarz zalecił luteine 3 razy dziennie i również przepisał mocniejszy kwas foliowy. Dziękuję wam wszystkim za wsparcie.Jeśli w środę miałaś bete 667, to jest spora szansa, że w czwartek lekarz nie zobaczył, bo beta nie osiągnęła 1 tys
A więc jeszcze raz gratulacjeJednak się udało ponad 4 tydzień ciąży. Kamień spadł mi z serca jak jednak dowiedziałam się że ciąża jest prawidłowo umiejscowiona. Ale jesteśmy na podtrzymaniu i lekarz zalecił luteine 3 razy dziennie i również przepisał mocniejszy kwas foliowy. Dziękuję wam wszystkim za wsparcie. Zobacz załącznik 1648046