reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

WY już takie gotowe??

może jutro poszukam torby i się zapakuję tak w razie czego:tak: a niech już stoi i czeka cierpliwie. Właściwie wszystko potrzebne mam kupione

Fajny ten opis z warstwami, na pewno skorzystam:-)

reklama
Kurcze dziewczyny ale w tych polskich szpitalach maja wymagania:-) moja lista potrzebnych rzeczy do szpitala to
  • ksiazeczka przebiegu ciazy
  • karta ubezpieczenia
  • dowód osobisty
  • kapcie, ewentualnie dodatkowo jakies skarpetki
  • kosmetyki dla mnie
  • wygodny strój (juz na oddział)
  • biustonosz
  • ubrania dla mnie i dziecka na powrót do domu
wszystko inne zapewnia szpital:-)

Kurcze dziewczyny ale w tych polskich szpitalach maja wymagania:-) moja lista potrzebnych rzeczy do szpitala to
  • ksiazeczka przebiegu ciazy
  • karta ubezpieczenia
  • dowód osobisty
  • kapcie, ewentualnie dodatkowo jakies skarpetki
  • kosmetyki dla mnie
  • wygodny strój (juz na oddział)
  • biustonosz
  • ubrania dla mnie i dziecka na powrót do domu
wszystko inne zapewnia szpital:-)
U mnie to samo mimo ze mieszkam w Polsce plus pampersy dla dziecka i podkłady dla mnie no i kubek i sztućce obowiazkowo.

ja dla dzidzi tez musze miec tylko pieluchy,no i pozniej ciuszki na wyjscie, ale dla siebie;papier toaletowy,kubek ,sztucce i termometr no i standardowo pozostale rzeczy typu podpaski,podklady itp.Wiec u mnie tez zle nie ma.

ja muszę mieć wszystko swoje oprócz podpasek poporodowych. Nawet papier toaletowy muszę zabrać :D

Dziewczyny czy wy się już spakowałyście?
Ja własnie będę prała torbę ... i zastanawiam się czy już się pakować.

reklama
Do góry