reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

WY już takie gotowe??

może jutro poszukam torby i się zapakuję tak w razie czego:tak: a niech już stoi i czeka cierpliwie. Właściwie wszystko potrzebne mam kupione

Fajny ten opis z warstwami, na pewno skorzystam:-)

reklama
Kurcze dziewczyny ale w tych polskich szpitalach maja wymagania:-) moja lista potrzebnych rzeczy do szpitala to
  • ksiazeczka przebiegu ciazy
  • karta ubezpieczenia
  • dowód osobisty
  • kapcie, ewentualnie dodatkowo jakies skarpetki
  • kosmetyki dla mnie
  • wygodny strój (juz na oddział)
  • biustonosz
  • ubrania dla mnie i dziecka na powrót do domu
wszystko inne zapewnia szpital:-)

Kurcze dziewczyny ale w tych polskich szpitalach maja wymagania:-) moja lista potrzebnych rzeczy do szpitala to
  • ksiazeczka przebiegu ciazy
  • karta ubezpieczenia
  • dowód osobisty
  • kapcie, ewentualnie dodatkowo jakies skarpetki
  • kosmetyki dla mnie
  • wygodny strój (juz na oddział)
  • biustonosz
  • ubrania dla mnie i dziecka na powrót do domu
wszystko inne zapewnia szpital:-)
U mnie to samo mimo ze mieszkam w Polsce plus pampersy dla dziecka i podkłady dla mnie no i kubek i sztućce obowiazkowo.

ja dla dzidzi tez musze miec tylko pieluchy,no i pozniej ciuszki na wyjscie, ale dla siebie;papier toaletowy,kubek ,sztucce i termometr no i standardowo pozostale rzeczy typu podpaski,podklady itp.Wiec u mnie tez zle nie ma.

ja muszę mieć wszystko swoje oprócz podpasek poporodowych. Nawet papier toaletowy muszę zabrać :D

Dziewczyny czy wy się już spakowałyście?
Ja własnie będę prała torbę ... i zastanawiam się czy już się pakować.

reklama
Do góry