Malutka466
Fanka BB :)
Evelina, a rodziłaś na Raszei? Jak ogólnie oddział poporodowy oceniasz, jakie jedzenie? I poród rodzinny kosztuje 20 zł, tak jak na www mają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wioleta93 no zależy co kto jak rozumiem instrukcje. Mój też ma naszykowane przeze mnie, pokazuje mu nowości, których nie było wcześniej. Ale na kartce mu nie piszę.A mój mąż sam poprosił o instrukcje, nie ma doświadczenia co jest potrzebne takiemu dziecku. Nie wie jak co się nazywa. Śmiało się do tego przyznaje i dzisiaj powiedział, że on jeszcze chcę żeby mu wszystko wytłumaczyć. Także to nie chodzi o robienie z kogoś upośledzonego tylko o to co tacie jest potrzebne. Jeden siądzie i sam wszystko obczai a, drugi woli żeby mu wytłumaczyć.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
No jeśli o takie instrukcje chodzi to faktycznie chore. Ale wydaje mi się, że np. mój mąż bardzo przeżywa to dziecko i przeżywa, że nie będzie umiał się nim zająć. Sam o tym mówi i chce żeby go poinstruować, przynajmniej na początku. Będzie się czuł pewniej ;-)Wioleta93 no zależy co kto jak rozumiem instrukcje. Mój też ma naszykowane przeze mnie, pokazuje mu nowości, których nie było wcześniej. Ale na kartce mu nie piszę.
Ja mam taką koleżankę, która swojemu mężowi mówi wszystko łącznie jak ma ubierać córkę, dzwoni do niego 3 razy dziennie jak jest w pracy a on ma np wolne czy dal jej jeść, ile zjadła, czy ją ubrał i jak coś jest nie po jej myśli to jest zła. To jest dopiero chore moim zdaniem. Sama sobie robi krzywdę, bo ona przez to, że musi mieć kontrolę nad wszystkim to mąż totalnie nie chce się angażować i to widać. Jej córka ma 4 lata już.
My mamy do szpitala od 15 do 20 km zależy do którego i jeszcze trzeba przejechać przez centrum Gdańska.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom