reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

no hurtowa ilosc to nie jest :-) i mam nadzieje, ze po wyjsciu ze szpitala juz nie bede potrzebowac tych wielkich podkladow, ze zwykle podpaski wystarcza, no ale moze byc roznie :-) najwyzej oddam kumpeli - kwietniowce :-)

reklama
Ja kupiłam tych podpasek bella 4 opakowania. 2 spakowałam do szpitala 2 zostawiam w domu - jakby zabrakło E zawsze przywiezie. A torbę mam niby sporo, ale nie wszystko mi sie mieści :-D
Spakowałam póki co:
dla siebie
- 2x te podpachy
- ręcznik mały i duży
- japonki pod prysznic
- kapciochy
- 2 koszule dziś spakuję,bo wczoraj były prane
- 1 podkoszulek do porodu mojego E (zaraz spakuje ;-) )
- wkładki laktacyjne

dla malej
-reklamówka z ubrankami na "pierwszy strój" (pajacyk, body, czapeczka, rękawiczki, skarpetki)
- 3 body
- 2 śpiochy + 1 pajacyk
- 5 pieluch tetrowych
- ręcznik dla małej
- paczka pampersów
- 2 czapeczki
- 2 pary skarpetek
i chyba to wszystko jak narazie. Kosmetyki spakuję będąc już "w drodze"

Coś jeszcze polecacie?

Dee- szlafroka widzę że nie masz na liście no i rożek dla Małej. Chyba że będzie w szpitalnym?

Ja też już zaczęłam pakowanie.

aaaa dzieki dziewojki :-D rożek spakowany i majty też. Skarpety muszę kupić, bo ogólnie chodzę tylko w takich cieniutkich i stanik do karmienia musze spakować :-D

Szlafroka nie posiadam, więc prawdopodobnie wezmę jakąś rozpinaną bluzę - albo kupię. Zobaczymy

Do góry